מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סינוסים קוסטופרנים סתומים -המשך שאלהמירי29/04/2022
שלום רב.
לפני מספר ימים העליתי שאלה לגבי תוצאה של צילום חזה שעשיתי החודש ושלא השתנתה מצילום שעשיתי בחודש שעבר :"אין עדות לתסנין תפליט או גודש.
צל הלב בגדר הנורמה.
סרעפות שטוחות, סינוסים קוסטו-פרניים סתומים".
מסתבר שתוצאה זו חוזרת על עצמה כבר בצילומים שעשיתי ב 2010 וגם ב 2009(תוצאה זהה ובכל צילום מצוין שזה ללא שינוי מצילום קודם).
אני בת 48 ולא מעשנת.
עשיתי לפני כשנה וחצי-שנתיים בדיקת תפקודי ריאות שיצאה תקינה(במסגרת בדיקות סקר מהעבודה) .לאור כל זאת האם אני יכולה להתעלם מממצא זו או שהיית ממליץ להמשיך לבדוק בבדיקת סיטי (שאני לא מתלהבת לעשות בשל קרינה). תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני סובלת בשגרה מקשיי נשימה
מירי29/04/2022אינני סובלת בשיגרה מקשיי נשימה(אלא אם מדובר במצבים של מתח/חרדה) וצילום החזה האחרון בוצע מסיבה שאיננה קשורה לריאות(היה לי כאב בחזה ובמוקד הפנו לצילום חזה .מאז הכאב חלף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי לא נענתה
מירי01/05/2022שאלתי לא נענתה. אשמח לתגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובתך.
ד''ר שבתאי ורסנו03/05/2022ראי תשובתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)