מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמפיזמה קשה , אלרגיה ל בודסונידאני19/08/2022
מצב אחרי כריתת LUL עקב סרטן.
סרטן לא חזר עד ה CT האחרון לפני 3 שנים.
מצרפת תפקודי ריאות לפני 3 שנים. אז כבר היו לי קשיים.
היום אני צריכה לשבת אחרי 5 דקות , חמצן כל הזמן 93-94 , כאבים ברגליים וידיים במיוחד בשכיבה ...
השאלה מה אמרו התפקודי ריאות המצורפים? אף פעם לא הצלחתי לקבל הסבר, אני רוצה לדעת מה התחזית שלי? אלרגית ל BUDESONID, ניסיתי כל המשאפים בלי בודסוניד, לא יכולה להשתמש בכלום.
אני מנסה בכל כוחי להיות פעילה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התפקוד מצביע על מחלה חסימתית קשה
ד''ר שבתאי ורסנו21/08/2022שלום,
התפקוד מצביע על מחלה חסימתית קשה, עם לכידת אוויר קשה וירידה משמעותית בכושר הדיפוזיה= תפקוד ריאתי נמוך. אלרגיה לבודזונייד נדירה והשאלה האם באמת מדובר באלרגיה (לאיזה מרכיב?) או מה שיותר שכיח- האם מדובר בתופעות לוואי. לא הייתי פוסל את "כל המשאפים", ואני ממליץ, בהנחיית רופא ריאות, לבדוק את האופציות. כמו כן סדנת שיקום נשימתי יכולה להקל. רצוי גם לברר אצל האונקולוג צורך בבדיקת CT חוזרת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)