מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- revlar ,תופעות לוואי?רובי12/09/2022
אני בן 56 וכבר שנים רבות מטופל בסימביקורט שתי שאיפות בבוקר עם אסטמה בשליטה. בביקור האחרון שלי אצל רופא ריאות שאלתי ש משהו חדש והוא הציע אתrevlar 180 עם שאיפה אחת ביוםץ לקחתי את זה מספר ימים בזמן הזה התחלתי להרגיש כאבים או חוסר נוות בגב תחתון וכמו כן בכף רגל שמאל. לא קישרתי את זה לתרופה וחשבתי שזה משהו שקשור בנעלי ספורט שלי , אחרי שזה לא עבר כמה ימים החטלתי לבדוק מה השתנה והחלטתי לעצור עם ה revlar ולחזור לסימביקורט. תוך יום יומיים הכאבים חלפו. שאלתי האם זה יכול להיות תופעות לוואי (תמיד הכרתי רק את השטיפה של הפה כדי להימנע מתופעות) או שזה צירוף מקרים ללא קשר לתרופהץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החומר שמרחיב סמפונות שבמשאף הרלבר עלול
ד''ר שבתאי ורסנו13/09/2022שלום,
ייתכן וקשור. החומר שמרחיב סמפונות (וילנטרול) שבמשאף הרלבר עלול לגרום התכווצות שרירים ו/או כאב מפרקים. התופעה לא שכיחה אך תוארה. התופעות האלו תוארו גם עם מרחיבי סמפונות אחרים, אך ייתכן שיש שונות אישית לגביהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)