ירידת סיטואציה במאמץ

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ירידת סיטואציה במאמץ
    דימממ
    05/10/2022

שלום וברכה.אני בן47 מאובחן בסי או פי די מלפני 4 שנים.החומרת המחלה היא קלה מאוד אני עובד ומתפקד רגיל ללא שום מגבלות . לפעמים יש איזשהם הפרעות ניקודתיות שאני מתגבר עליהם בקלות.אני גם עושה אימונים תחת השגחה פעמיים בשבוע. מה ששמתי לב שבמהלך ריצה שנמשכת בערך 10-12 דקות הדופק עולה עמית עד 160וסיטורציה נופלת עד93 האם זה סימן להוצאת המצב שלי .זה קורא רק בריצה באימונים פיזיים אחרים זה לא קורה .כמו כן אני מרגיש קשיי נשימה בעת מקלחת אחרי זה כעבור כמה דקות זה עובר.מה דעתך בנושא בבקשה?מה תוכל להמליץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידת סיטואציה במאמץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת סטורציה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/10/2022

שלום,

במאמץ בד"כ סטורציית חמצן לא יורדת או יורדת עד פחות מ 5% (ערך אבסלוטי) מהערך של הסטורצייה לפני המאמץ. במידה ולא בצעת תפקוד ריאה מלא כולל כושר הדיפוזיה, רצוי שתבצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקודי ריאות מלאים שביצעתי לפני שנה

דימממ
    13/10/2022

מה דעתך על התפקודים ריאה האלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה תפקודי ריאות אחרונים שביצעתי

דימממ
    13/10/2022

תפקיד ריאות שביצעתי לאחרונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקוד ריאה.

ד''ר שבתאי ורסנו
    16/10/2022

שלום,
    תוצאות תקינות ולא מתאימות ל COPD. אם יש לך תלונות נשימתיות חוזרות, רצוי לברר אפשרות של אסתמה דרך רופא ריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו