מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידת סיטואציה במאמץדימממ05/10/2022
שלום וברכה.אני בן47 מאובחן בסי או פי די מלפני 4 שנים.החומרת המחלה היא קלה מאוד אני עובד ומתפקד רגיל ללא שום מגבלות . לפעמים יש איזשהם הפרעות ניקודתיות שאני מתגבר עליהם בקלות.אני גם עושה אימונים תחת השגחה פעמיים בשבוע. מה ששמתי לב שבמהלך ריצה שנמשכת בערך 10-12 דקות הדופק עולה עמית עד 160וסיטורציה נופלת עד93 האם זה סימן להוצאת המצב שלי .זה קורא רק בריצה באימונים פיזיים אחרים זה לא קורה .כמו כן אני מרגיש קשיי נשימה בעת מקלחת אחרי זה כעבור כמה דקות זה עובר.מה דעתך בנושא בבקשה?מה תוכל להמליץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידת סטורציה
ד''ר שבתאי ורסנו12/10/2022שלום,
במאמץ בד"כ סטורציית חמצן לא יורדת או יורדת עד פחות מ 5% (ערך אבסלוטי) מהערך של הסטורצייה לפני המאמץ. במידה ולא בצעת תפקוד ריאה מלא כולל כושר הדיפוזיה, רצוי שתבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי ריאות מלאים שביצעתי לפני שנה
דימממ13/10/2022מה דעתך על התפקודים ריאה האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה תפקודי ריאות אחרונים שביצעתי
דימממ13/10/2022תפקיד ריאות שביצעתי לאחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפקוד ריאה.
ד''ר שבתאי ורסנו16/10/2022שלום,
תוצאות תקינות ולא מתאימות ל COPD. אם יש לך תלונות נשימתיות חוזרות, רצוי לברר אפשרות של אסתמה דרך רופא ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)