ליחה חומה כהה צמיגית קבועה בגרון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ליחה חומה כהה צמיגית קבועה בגרון
    ספיר
    21/10/2022

שלום רב,

אני לא זוכרת מתי בדיוק זה התחיל, אבל בסביבות אחרי שחליתי בקורונה, התחיל להיות לי ליחה כזו שנמצאת בגרון באופן קבוע, היא תמיד מורגשת ומציקה ממש בקצה של הלשון והענבל, אני במשך תקופה נאבקתי וניסיתי להוציא החוצה אך לא יצא כלום, לאחרונה הצלחתי להוציא ויצא לי גוש של ליחה חומה צמיגית חום כהה שאף פעם לא ראיתי צבע כזה, היתי שמחה כי הרגשתי סוף סוף הקלה ושלא מציק לי כלום בגרון, אך לצערי זה חזר אחרי 5 דקות, ושוב לא הצלחתי להוציא, אני ממש מסנה כמעט להקיא וזה לא יוצא. הבוקר הצלחתי שוב להוציא חלק, זה מרגיש כאילו זה עולה טיפה יותר למעלה ואז רני מצליחה להוציא אותה. ועדין אותו צבע, שוב גוש חום כהה כזה.

אין לי שיעול, לא היה לי צינון מאז הקורונה, וזה פשוט שם באופן תמידי כבר מעל שנה.

מה זה יכול להיות ?
    מה הדרך להיפטר מזה?

תודה,
    ספיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה תקועה בגרון

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/10/2022

שלום,
    התלונות מחשידות לנזילה אפית אחורית ו/או בעיות במערות הפנים. רצוי לראות רופא א.א.ג אם התלונות נמשכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו