מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליחה חומה כהה צמיגית קבועה בגרוןספיר21/10/2022
שלום רב,
אני לא זוכרת מתי בדיוק זה התחיל, אבל בסביבות אחרי שחליתי בקורונה, התחיל להיות לי ליחה כזו שנמצאת בגרון באופן קבוע, היא תמיד מורגשת ומציקה ממש בקצה של הלשון והענבל, אני במשך תקופה נאבקתי וניסיתי להוציא החוצה אך לא יצא כלום, לאחרונה הצלחתי להוציא ויצא לי גוש של ליחה חומה צמיגית חום כהה שאף פעם לא ראיתי צבע כזה, היתי שמחה כי הרגשתי סוף סוף הקלה ושלא מציק לי כלום בגרון, אך לצערי זה חזר אחרי 5 דקות, ושוב לא הצלחתי להוציא, אני ממש מסנה כמעט להקיא וזה לא יוצא. הבוקר הצלחתי שוב להוציא חלק, זה מרגיש כאילו זה עולה טיפה יותר למעלה ואז רני מצליחה להוציא אותה. ועדין אותו צבע, שוב גוש חום כהה כזה.
אין לי שיעול, לא היה לי צינון מאז הקורונה, וזה פשוט שם באופן תמידי כבר מעל שנה.
מה זה יכול להיות ?
מה הדרך להיפטר מזה?
תודה,
ספיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליחה תקועה בגרון
ד''ר שבתאי ורסנו23/10/2022שלום,
התלונות מחשידות לנזילה אפית אחורית ו/או בעיות במערות הפנים. רצוי לראות רופא א.א.ג אם התלונות נמשכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)