מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי נשימה זמן רבדן16/11/2022
היי ד״ר אני בן 26, כבר יותר מחצי שנה סובל מקשיי נשימה. חודש לפני שהתחיל היה לי קורןנה (בפעם השלישית) אולי קשור אולי לא אבל מחליט לציין
הקשיי נשימה שאני מרגיש הם קושי לקחת נשימה עמוקה או לפעמים נשימה נתקעת כזו שאני לא מצליח להשלים ואז משלים במספר נשימות קטנות, בקיצור קוצר נשימה.. לעתים חמור יותר לעתים פחות, ואין הבדל אם אני במאמץ או מנוחה, והסיבולת לב ריאה שלי סבבה לגמרי עושה ספורט (נלחם עם הקוצר הזה בזמן ריצה אם קןרה)
אני מרגיש שהקושי מגיע דווקא מכיוון הבטן התחתונה משהו שם לא מרגיש טוב הלחץ נמצא שם שאני נושם. (גם היה לי הליקרובקטר שמצאו במקרה שלא ממש השפיע עליי מבחינת בטן, אולי קשור)
עשיתי צילום חזה שנמצא תקין , אקג לב תקין, אולטרסאונד בטן תקין מלבד
זה שנמצאה ציסטה פריפלבית של 3.5 ס״מ ולשם שלילה שהיא ממירה התבצע גם MRI
ב MRI רשום לא זוהו מאפיינים פתולוגים על הציסטה (אבל מצד שני סיבת ההפנייה לmri הוא אבחון ציסטה ולא בעיות נשימה)
רציתי לדעת האם ייתכן שהציסטה לוחצת איפה שהוא באזור קשור לנשימה ומשם הבעיה וזה משהו שלא נבדק בmri כי זה לא סיבת ההפניה? כי כפי שציינתי מרגיש שהמקור הוא צד שמאל למטה.
ובכללי מה עוד אתה ממליץ לבדוק
תודה רבה
אני ממש מתוסכל אמנם מנהל שגרה אבל לא איכות חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשיי נשימה
ד''ר שבתאי ורסנו20/11/2022שלום,
קושי במילוי ריאות של קשור למאמץ הרבה פעמים הינו על רקע מועקה רגשית/נפשית/לחץ, אך כמובן יש לשלול סיבות לא נפשיות. מכוון שנמשך זמן רב ממליץ לפנות לרופא ריאות שיראיין אותך לעומק, יבדוק, וישקול בין היתר לבצע תפקוד ריאות פשוט לפני ואחרי מרחיב סמפונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)