טיפול בהתקפי אסטמה חוזרים ונשנים על אף קבלת טיפול מונע

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• טיפול בהתקפי אסטמה חוזרים ונשנים על אף קבלת טיפול מונע
    שלי
    22/11/2022

אני סובלת מאסטמה במשך שנים רבות, אני מטופלת באופן קבוע ויומיומי ברלבר, ובמידת הצורך בנוגדי אלרגיה. בשנה וחצי האחרונות כל שלושה חודשים בממוצע, הן בשל אלרגיה( סובלת מאלרגיות שונות שמובילות התקפים) או מחלה כגון הצטננות אני תמיד מתסבכת ומגיעה להתקפים חמורים, שמצריכים שימוש בסטרואידים. כלומר על אף הטיפול המונע והקפדה על אורח חיים בריא, אני מוצאת את עצמי בלופ של התקפים קשים בתכיפות גבוה, האם יש אלטרנטיבות? האם מעבר למשאפים, יש דרכים נוספות למניעת התקפים קשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי אסתמה למרות טיפול מונע

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/11/2022

שלום,

בשנים האחרונות נמצאו טיפולים ביולוגיים לאסתמה קשה במידה והיא מהסוג האאוזינופילי או האלרגי. מדובר על טיפול בזריקה תת עורית. את צריכה לברר אצל רופא הריאות שלך האם הפרופיל שלך מתאים לתרופות אלו. בעתיד עומדות לצאת טיפולים נוספים שיתאימו למגוון גדול יותר של חולי אסתמה קשים/לא מאוזנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו