בדיקת ספירומטריה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בדיקת ספירומטריה
    זנדני
    23/11/2022

שלום
    אני לוקח סימביקורט 160 לחיצה אחת פעם ביומיים עקב אלרגיה.
    יש לי תור לבדיקת ספירומטריה אצל רופא ריאות .
    שאלתי את הרופא כמה ימים לפני הבדיקה צריך להפסיק עם המשאף והוא אמר לי שלא צריך ? זה הגיוני ? . ברור לי שהוא רופא והוא יודע טוב ממני אבל זה נראה לי קצת מוזר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ספירומטריה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספירומטריה, הפסקת טיפול לפני?

ד''ר שבתאי ורסנו
    23/11/2022

שלום,

אם אתה מאובחן כאסתמטי, על פי הכללים, הרי שבדביקת הספירומטריה כמעקב, עדיף שתבדק תחת טיפול, ללא הפסקתו, בכדי להתרשם עד כמה התפקוד שלך קרוב לתקין, תחת הטיפול הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ספירומטריה

זנדני
    23/11/2022

שלום ד"ר

תודה על התגובה המהירה . אני לא מאובחן כאסמטי .. השימוש בסימביקורט הו אחד ליומיים , כמו כן אני רץ 3 פעמים בשבוע 8 ק"מ ללא כל בעייה. אני כן מאובחן כאלרגי לקרדית אבק .
    אז האם להפסיק את הטיפול לפםני בדיקת הספירוטריה ? 48 שעות זה מספיק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספירומטריה תחת טיפול תקטין את סיכויי האבחון

ד''ר שבתאי ורסנו
    24/11/2022

שלום,
    ספירומטריה תחת טיפול תקטין את סיכויי האבחון. הפסקה של 48 שעות מספיקה לברור הפיכות. במידה ויחליטו לבצע תגר מטאכולין יש צורך ב 3 שבועות הפסקת סטרואיד בשאיפה, תחת מעקב רופא מטפל ובהמלצתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו