מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהחן25/06/2008
הלכתי ועשיתי צילום ראות ותפקודי ראות ועם זה הלכתי לרופא ריאות והוא אמר לי שהכל תקין
ואמרתי לו שמשאפים גורמים לי לדפיקות לב חזקות במאמץ ולקוצר נשימה יותר גרוע והוא אמר לי שזה לא יכול להיות
ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות עם הבעיית נשימה לאן עכשיו כדאי לי לפנות?
אני בכושר אבל בחודשים האחרונים בעיית הנשימה שלי החריפה עם לקיחת המשאפים
ותוך 200 מטר אני מתנשמת חזק ולא יכולה לרוץ מהר בגלל זה או הרבה זמן
לאן אתם ממליצים לפנות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה
ד''ר שבתאי ורסנו25/06/2008שלום,
לא ברור לי מהי האבחנה שלך ? האם רופא הריאות המליץ על המשך הטיפול?
משאפים המכילים מרחיבי סמפונות יכולים לגרום לדופק מהיר ו/או רעידות ולעיתים נדירות גם להחמרת קוצר נשימה באופן פארדוכסלי. עלייך להמשיך בברור ומעקב ואם אינך מגיעה לתוצאות למרות שאת ממלאת את הוראות הרופא במדוייק עלייך לשקול פניה לרופא נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
חן28/06/2008הוא המליץ לי ללכת לבדוק אולי זה מהלב וגם חשב שזה חרדה וכן אמרו לי שזה גורם דפיקות לב אבל כשלוקחים לי זה קרה חצי שעה אחרי שלקחתי ורק במאמץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרונות חלופיים למשאף-
ערן26/06/2008למשל סינגולייר יכול להיות פתרון מצויין שמייתר לגמרי את המשאף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)