קוצר נשימה בבית

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קוצר נשימה בבית
    רונן
    05/12/2022

שלום
    בשנים האחרונות התפתחה תופעה בה כשאני בדירה בה אני מתגורר מופיע קוצר נשימה בעיקר כאשר אני נשכב על המיטה. אני לא יודע איך להסביר את התופעה. כשאני נשכב על המיטה פשוט מופיע פתאום קוצר נשימה. כשאני מחוץ לדירה הכול פשוט עובר.
    במקביל יכולים להופיע תסמינים של בעיקר נזלת אלרגית. לעיתים רחוקות יותר עיניים מגרדות וגירוי בגרון ובאוזניים.
    התופעות התחילו רק בשנים האחרונות. מטופל בסימביקורט כדי לפתור את בעיית הנשימה. מאוד מודאג מכך שהתפתחה תלות בתרופה וזה הופך לעניין יום יומי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוצר נשימה בבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בסימביקורט ודומיו באסתמה לא גורם לתלות

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/12/2022

שלום,

אתה מקבל סימביקורט- האם אתה אסתתמטי? לא ציינת. טיפול בסימביקורט ודומיו באסתמה לא גורם לתלות. עקרונית המשאף נחוץ בכדי לאזן את המחלה. במיטה/חדר שינה ייתכנו גורמי גירוי כגון נוצות בכרית/שמיכה, אבק ביית, או עובש- שאם אתה אלרגי אליהם יכולים לגרות ולגרום קוצר נשימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו