copd- ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• copd- ניתוח
    לי
    26/06/2008

שלום רב אבא שלי סובל ממחלת copd , הבנתי שיש ניתוח נסיוני עם דבק ביולוגי שיכול להקל על מצבו המידרדר, וכרגע זה נמצא בהשהיה בארץ כיצד ניתן לפנות לחו"ל כדי לנסות לעשות את הניתוח שם למי צריך לפנות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    copd- ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• copd- ניתוח

ד''ר שבתאי ורסנו
    26/06/2008

שלום,
    מחלקת ניתוחי חזה בבי"ח בילינסון מבצעת את הפעולה הזו במסגרת מחקר. כמובן לא כל חולה COPD מתאים לכך אלא הקשים יותר. רצוי כי רופא הריאות של אביך יעריך את חומרת מחלתו וישקול האם היא בדרגת המתאימה לפעולה ויפנה אותו בהתאם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

לי
    04/07/2008

רציתי פשוט לברר באינטרנט קצת דברים על זה יש מצב שתוכל לומר לי בחו"ל מי מתעסק עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל

ד''ר שבתאי ורסנו
    06/07/2008

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18453355?ordinalpos=6&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה

לי
    17/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו