האם יש לי אסטמה?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• האם יש לי אסטמה?
    לוחם בצנחנים
    27/06/2008

בתחילת הטירונות שהתחלנו לרוץ הרגשתי שאני לא מצליח להכניס אוויר לראות...כאילו שאני מנסה להכניס אוויר משהו חוסם לי את הכניסה שלו בגרון..זה קרה לי רק בתקופת הצבא בעיקר בריצות חשוב לציין שלאחר הריצות אני שומע ומרגיש ציפצופים מכיוון הריאות ועדיין קצת קשה לי לנשוםת אין לי ליחה רק רוק צמיגי מאוד..אמרו לי שאסטמה לא יכולה להתפרץ פתאום ושנולדים איתה..אם זה נכון אז מה יכול להיות שיש לי? אשמח לקבל את כל האפשרויות שיכולות להיות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי אסטמה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי אסטמה?

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/06/2008

שלום,
    אסתמה יכולה להופיע לראשונה בכל גיל, גם בגיל 70. האסתמה האלרגית בד"כ מופיעה בגיל צעיר.
    ברוב המקרים אסתמה מוחמרת במאמץ ויש סוג של אסתמה שההתקף מופיע רק בעיקבות המאמץ אך לרוב לא בזמן המאמץ עצמו אלא דוקא 5-7 דקות לאחריו ! במקרה שלך התאור אינו בהכרח מצביע על אסתמה אלא אולי על כושר ירוד בתחילת הטירונות. בכל מקרה עלייך לפנות לבדיקת רופא היחידה ואולי לעבור תפקודי ריאה במאמץ.

כל טוב,

ד"ר שבתאי ורסנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו