גר ביחידת מרתף - האם יש סיכון לגז ראדון?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• גר ביחידת מרתף - האם יש סיכון לגז ראדון?
    לירון
    11/03/2023

שלום רב - בנובמבר נכנסתי להתגורר ביחידת מרתף ואני מאוד מוטרד מהעניין הזה של גז הראדון, מצאתי את הדירה מתאימה למצבי ולתקציבי כי לבעלי הדירה לא היו דרישות גבוהות מדי אבל עכשיו אני מאוד מוטרד כי אני אסמטי ואני פוחד לא לחלות חס וחלילה.
    מבחינת יחידת המרתף יש חלונות בדירה ואני מקפיד להשאיר אותם פתוחים רוב הזמן למעט ימים שבהם מאוד קר.
    אני גם עשיתי בדיקת גז ראדון אולם כרגע התוצאות עדיין לא הגיעו.
    האם באופן כללי לא מומלץ להתגורר ביחידות מרתף? או שכאשר מקפידים להשאיר את החלון פתוח זה לא נורא?
    האם בשל העובדה שאני אסמטי מומלץ לי לא להאריך את החוזה ולחפש דירה אחרת, או שאם אני מקפיד לאוורר את היחידה ולהשאיר חלון פתוח זה לא נורא?
    בסלון ובחדר של המקלט יש חלון, אולם בחדר שינה ובשירותים אין חלון, החדר שינה הוא לא מקלט אלא חלק מיחידת המרתף אבל בחדר שינה יש חצי קיר ככה שנכנס אליו אוויר מהסלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרתף

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/03/2023

שלום,
    אם החדר מאווור, אין רטיבות/עובש ריחות קשים, בדיקת גז הראדון תחזור תקינה, ואתה חש בטוב- אינני רואה בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו