שאלות בנוגע לאסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לאסטמה
    הדס
    03/05/2023

אני אלרגית לריחות ויש לי אסטמה לפי תגר מטכולין מטופלת באינקרוז אליפטה ובפוסטר,אפשר לדעת מה רמת האסטמה שלי?והאם יש סיכוי שהיא תעבור או תחמיר?ומה ההבדל בין האסטמה שלי לאחרות ככה שרק אני צריכה לקחת אינקרוז אליפטה?כי שאלתי חולי אסטמה והרוב אמרו שהם לא לוקחים אינקרוז אליפטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בנוגע לאסטמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתמה חומרה

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/05/2023

שלום,

הטיפול המשאפי את מקבלת ניתן אסתמה חמורה. את צריכה לוודא את חומרת מחלתך אצל רופא הריאות שלך, על פי ההיסטוריה שלך, סימפטומים, ותפקודי יראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול להגיד לי לפי הבדיקה של הטגר מטכולין

הדס
    07/05/2023

אתה יכול להגיד לי לפי הבדיקה של הטגר מטכולין?אני רק רוצה לדעת מה ההבדל בין האסטמה שלי לאחרות ולמה רק אני לוקחת אינקרוז אליפטה?והאם זה יכול לעבור/להחמיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרת אסתמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/05/2023

לא מסרת דבר על תגר מטאכולין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו