מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול, גירוי בגרון וכחכוחיםנגה07/05/2023
שלום ד"ר
אני בת 48, אסתמה קלה ברקע, מטופלת בסימביקורט. טסטים לאלרגיה שליליים כולל ל IGE בדם. ברקע בעיות אף אוזן גרון - קונכות תחתונות נפוחות, נחירות, אזניים סתומות ודלקות אזניים חוזרות. מטופלת גם בסטרונאז.
כבר כשבועיים סובלת מגירויי לא ברור בגרון, כחכוחים, ושיעול יבש ומעצבן. למרות שהשיעול יבש יש תחושה של קצת ליחה בגרון אבל לא התחושה הקלאסית של נזלת אחורית שזולגת. השיעול מחמיר בלילות ומתעוררת כמה פעמים בגלל הדגדוג בגרון והתקפי שיעול. לציין שהראש על כרית גבוהה יחסית ואין לי רפלוקס.
מה יכול לגרום לשיעול הזה? הוא לא מרגיש לי מהריאות ככה שלא מאשימה את האסטמה, אין קוצר נשימה.
האם יתכן שזה שיעול אלרגי, ושלמרות שלא זוהתה אצלי שום אלרגיה בכל זאת יש איזה משהו שפורח ועושה לי את זה?
מה יכול לעזור לזה? אני משתגעת מתחושת הדגדוג הזו והכחכוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כחכוח וגרד גרון
ד''ר שבתאי ורסנו08/05/2023שלום,
תתכן אלרגיה גם עם טסטים שליליים- הם לא בודקים כל אלרגן. כמו כן תתכן נזילה אחורית שקטה. עקרונית כדאי לטפל באף בתרסיסים שהרופא שלך ישקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)