מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץ לגבי זריקת נוקלהטל16/08/2023
שלום רב.
אמא שלי מטופלת בזריקת נוקלה 100 מג מזה 5 חודשים בעקבות דלקת ראות אאוזינופילית בעברה.
בזריקה האחרונה אני ניסיתי להזריק לה את הזריקה בנוכחות אחות המרפאה אבל הייתה לי טעות בטכניקת ההזרקה ואז ראינו שיש נוזל שקוף על העור בקוטר של סנטימטר לערך וגם המזרק אמור להשמיע 2 קליקים תוך כדי כניסת החומר לגוף ושמענו רק קליק אחד.
זה קרה לפני שבוע ודיווחתי לרופא ראות שלדעתי ולדעת האחות שהייתה איתי החומר לא ניכנס לגופה של אמא.
הרופא עזר לי לקבל מהחברה המייצרת זריקה נוספת של נוקלה 100 מג שאוכל לקבלה בעוד מספר ימים אבל לפתע אני מתלבטת וחוששת שאם אני טועה וחצי מהזריקה כן חדר לגוף אז אולי אני עושה נזק אם אתן לאמא זריקה נוספת של נוקלה 100 מג בימים הקרובים.
אני יודעת בוודאות שאמא לא הקיבלה את כל החומר לגופה אלא קיבלה רק חצי מנה לערך או לא קיבלה כלל השאלה היא אם במקרה אמא כן קיבלה חלק אז האם אני אגרום לה לנזק בזה שאתן בימים הקרובים זריקה נוספת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נוקלה
ד''ר שבתאי ורסנו17/08/2023שלום,
מציע להעלות העניין בפני האחות (אם היא אחות מטעם חברת התרופות)- היא תוכל לברר את ההנחיות בחברת התרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)