יעוץ לגבי זריקת נוקלה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום
 
  • יעוץ לגבי זריקת נוקלה
    טל
    16/08/2023

    שלום רב.
    אמא שלי מטופלת בזריקת נוקלה 100 מג מזה 5 חודשים בעקבות דלקת ראות אאוזינופילית בעברה.
    בזריקה האחרונה אני ניסיתי להזריק לה את הזריקה בנוכחות אחות המרפאה אבל הייתה לי טעות בטכניקת ההזרקה ואז ראינו שיש נוזל שקוף על העור בקוטר של סנטימטר לערך וגם המזרק אמור להשמיע 2 קליקים תוך כדי כניסת החומר לגוף ושמענו רק קליק אחד.
    זה קרה לפני שבוע ודיווחתי לרופא ראות שלדעתי ולדעת האחות שהייתה איתי החומר לא ניכנס לגופה של אמא.
    הרופא עזר לי לקבל מהחברה המייצרת זריקה נוספת של נוקלה 100 מג שאוכל לקבלה בעוד מספר ימים אבל לפתע אני מתלבטת וחוששת שאם אני טועה וחצי מהזריקה כן חדר לגוף אז אולי אני עושה נזק אם אתן לאמא זריקה נוספת של נוקלה 100 מג בימים הקרובים.
    אני יודעת בוודאות שאמא לא הקיבלה את כל החומר לגופה אלא קיבלה רק חצי מנה לערך או לא קיבלה כלל השאלה היא אם במקרה אמא כן קיבלה חלק אז האם אני אגרום לה לנזק בזה שאתן בימים הקרובים זריקה נוספת .

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לגבי זריקת נוקלה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נוקלה

    ד''ר שבתאי ורסנו
    17/08/2023

    שלום,
    מציע להעלות העניין בפני האחות (אם היא אחות מטעם חברת התרופות)- היא תוכל לברר את ההנחיות בחברת התרופות.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו