בחרדה נוראית אשמח לעזרה ברשותך

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בחרדה נוראית אשמח לעזרה ברשותך
    מורן
    10/04/2024

שלום רב דוקטור יקר
    אשמח מאוד לעזרתך
    בת 39 בריאה בדרך כלל..
    כל הבדיקות הלבביות לפני 5 חודשים תקינות אקו לב א.ק.ג במאמץ ובאופן כללי תמיד בודקת את הלב כי אני חרדתי.

לפניי חודש הייתי אם דלקת ריאות קלה תסנין קטן ב rll
    עכשיו לאחר חודש חזרתי על הצילום כי צריכה לעבור ניתוח בכיס מרה בשל אבנים.

ומופיעה הממצא הזה:הצללה סמיכה בrml תמט לוחי.כל השאר לב מייצרים צל הלב ותסנינים נעלמו והכל תקין הרופא אמרה שזה לא דלקת ריאות.
    אני רק אציין שאני 3 ימים לפניי הצילום שעשיתי אתמול עם סוג של משהו ויראלי נזלת שיעול עם ליחות אולי זה הסיבה שראו את זה כי רופא נתן לי קלרינז זה ייבש לי את הנזלת והליחות הפסקתי אותו כי המטרה שהכל יצא ולא יתייבש.
    כעת נמצאת עם אוגמנטין בגלל דלקת בחניכיים אולי על הדרך זה יעזור לחיידקי הנשימה בנתיים מאז שהפסקתי עם הקלרינז מתחיל לצאת ליחות ונזלת ירוקה וכל הלכלוך של דרכי הנשימה.
    עשיתי א.ק.ג לפניי הצילום תקין
    אשמח לשאול עם ההצלה הסמיכה הזאת כמו שהרופא ריאות (הלכתי לרופא קיאות גם )הסביר לי שזה ליחה או כיח שנתקע באחד הצינוריות וגרם לתמט וזה ישתחרר (אפילו הוא כתב מכתב למנתח שמבחינתו יש אישור לניתוח למרות הממצא)
    האם זה יכול לנדוד ללב?האם זה קריש דם חס ושלום או כיח או ליחה שהדביקה את הצינורית בעת הצילום וגרמה לתמט לוחי.
    צירפתי תמונה של שני הצילומים האחרוניםמזה עם הדלקת ריאות וזה של אתמול
    תודה רבה רבה רבה על המענה ועל פועלך למעננו וסליחה על האורך רציתי פשוט לציין את כל הפרטים.
    תיהיה בריא דוקטור יקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחרדה

ד''ר שבתאי ורסנו
    11/04/2024

שלום,

רופא ריאות צריך לראות את שני הצילומים (לא צרפת, וקרוב לוודאי איכותם באתר כאן לא תהיה מספקת), להשוות, להתחשב בקלינקה/תלונותייך ולהתרשם מה האבחנה. אני מבין שהוא יעץ להמתין ולעקוב/לצלם עוד מספר שבועות, וזה נשמע הגיוני לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך דןקטור היקר.

מורן
    12/04/2024

דוקטור תודה על המענה,רופא רירות ראה את הצילומים ואמר לי שזה ככל הנראה ליחה או ריר או כיח שגרמו למעבר מסויים להשבק שגרם לתמט ב rml.הוא ראה את הצילומים ואף אישר לי לעבור את הניתוח להוצאת כיס המרה.אני בכל מקרה עם אוגמנטין בעקבות דלקת בחניכיים.והייתי עם דלדת ריאות לפניי חודש.הלכתי לעשות את הצילום האומנם אחריי 4 שבועות מהדלקת רירות אבל כמה ימים לפניי הצילום התחיל לי כמו סינוסיטיס כזה נזלת וליחות אז הרופאת משפחה אמרה שלדעתה הלכתי מוקדם מידי לעשות את הצילום.והקבצים פשוט לא עלו. פה לאתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו