מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום
- דלקת ריאות נרחבת קושי נשימה לא אוכל מספיק כבר 4 ימיםאור08/10/2024
אני בחור בן ארבעים ותשע עשיתי צילום חזה ויש לי דלקת ריאות נרחבת, אני עם חום ושיעול מציק וחולשה כללית, עשו לי במיון יום אינפוזיה עשרים וארבע שעות עם אנטיביוטיקה ואקמול, חזרתי הביתה עם כדורים להמשך טיפול זינט ורוסקו אמרו לי לסיים עם הכדורים ובמידה ולא תיהיה הקלה לחזור שוב לאינפוציה , אני אחרי יום הראשון עם הכדורים שנתנו לי אך עדיין חולשה מתקשה לאכול אבל שותה כל הזמן, האם זה לוקח מספר ימים עד שיחלוף או שכדאי לעלות לבית חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ריאות נרחבת
ד''ר שבתאי ורסנו08/10/2024שלום,
אם אתה מתקשה בנשימה, חום לא יורד, אני ממליץ שתחזור לחדר מיון להערכה חוזרת. אינני יודע עד כמה דלקת הריאות שלך "נרחבת", ואם יש לך גורמי סיכון נוספים (סכרת, עישון כרוני, מח' לב ועוד), אבל בדלקות ריאה נרחבות, בוודאי בשתי הריאות, לרוב מאשפזים לטיפול והשגחה עד שרואים שיש תחילת שיפור ותגובה לטיפול. בוודאי ובוודאי מומלץ שתיבדק לפחות על ידי רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?