דלקת ריאות נרחבת קושי נשימה לא אוכל מספיק כבר 4 ימים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות נרחבת קושי נשימה לא אוכל מספיק כבר 4 ימים
    אור
    08/10/2024

אני בחור בן ארבעים ותשע עשיתי צילום חזה ויש לי דלקת ריאות נרחבת, אני עם חום ושיעול מציק וחולשה כללית, עשו לי במיון יום אינפוזיה עשרים וארבע שעות עם אנטיביוטיקה ואקמול, חזרתי הביתה עם כדורים להמשך טיפול זינט ורוסקו אמרו לי לסיים עם הכדורים ובמידה ולא תיהיה הקלה לחזור שוב לאינפוציה , אני אחרי יום הראשון עם הכדורים שנתנו לי אך עדיין חולשה מתקשה לאכול אבל שותה כל הזמן, האם זה לוקח מספר ימים עד שיחלוף או שכדאי לעלות לבית חולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות נרחבת

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/10/2024

שלום,
    אם אתה מתקשה בנשימה, חום לא יורד, אני ממליץ שתחזור לחדר מיון להערכה חוזרת. אינני יודע עד כמה דלקת הריאות שלך "נרחבת", ואם יש לך גורמי סיכון נוספים (סכרת, עישון כרוני, מח' לב ועוד), אבל בדלקות ריאה נרחבות, בוודאי בשתי הריאות, לרוב מאשפזים לטיפול והשגחה עד שרואים שיש תחילת שיפור ותגובה לטיפול. בוודאי ובוודאי מומלץ שתיבדק לפחות על ידי רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו