ברונכיאקטזיות התנגשות דעות של ממוחים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• ברונכיאקטזיות התנגשות דעות של ממוחים
    משה עמית
    27/11/2024

היי בן 25 כן סובל מליחה בגרון וגם בחזה לצערי הייתי אצל מומחים לברונכיאקטזיות ד"ר מיכל שטיינברג ,ודר משה היישניג שנהם הרגיעו אותי שעל פי הסיטי הריאות תקינות או לפחות נקיות מברנוכיאקטזיות

אבל עדיין סובל מכאבי חזה וליחה לפעמים דביקה לפעמים סתם שקופה אז לקחתי את הסיטי לשתי רדיולוגים פרטיים ד"ר דיגו מרסר והשני היה שירות מחול אז לא מוכר ככ אחד ד"ר דייגו אמר שאכן קיים ברונכיאקטזיות אבל בצורה מאוד מינימלית ועיבוי דופן קל ,והרופא מחול רשם שקיים רק בריאה השמאלית למטה כזה וגם ד"ר לירן לוי חושב שיש לי ברונכיאקטזיות מינימליות

שני שאלות 1 האם כדאי לי להסתמך על דעות של רפואי ריאות שמתמחים בברונכיאקטזיןת כמו הרפואים שציינתי יותר מאשר רדיולוגים שזה מגיע לאבחנה של ברונכיאקטזיות בסיטי?
    2 אני קראתי מאמר באנגלית שאומר שעיבוי דופן הקירות הסימפונות של הריאות יכול להראות כברונכיאקטזיות אבל זה רק נראה כביכול

להמשך טיפול אני עדיין מטופל באינהלציה לפי הצורך ומשאפים מחכה לסיטי חדש האחרון היה ב2022 לראות אם יהיה תמונה ברורה יותר אבל מה דעתך על כל הנושט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיאקטזיות?

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/11/2024

שלום,

מציע שתעביר לד"ר שטיינברג, אותה אני מכיר ומוקיר, את תשובות הרדילוגים השונים ואת דיסק ה CT כדי שתוכל לעיין שוב, אולי גם במשותף עם רדילוגים מבית חולים בו היא עובדת. ליחה יכולה להווצר גם ללא ברונכיאקטזיות, כמו כן יש לוודא כי הליחה נובעת בשעול עמוק (מתוך הריאות) ולא בכיחכוחים בשל נזילה אפית אחורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שוב אני משה
    28/11/2024

היי אז אני אגיד שדר שמיכל הסתכלה על הסיטי וקצת לא הבינה מה אני רוצה כי אני כביכול עם סיטי תקין אבל עדיין סובל מליחה בגלל זה ערערתי והליחה יוצאת מהריאות ואני מטופל עם אינהלציה סליין 7 אחוז כאילו ישלי ברונכיאקטזיות ,ותמיד או לפחות בדרכ יוצא משהו בין אם זה דביק לבין אם לא ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו