שאלה על תרופה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה על תרופה
    TAMIR
    07/07/2008

ד"ר שלום, אני משתמש בשלוש שנים האחרונות בסינגולייר, והתוצאות מצויינות. אבל ושמעתי לאחרונה (בפורום אחר) על תרופה בשם "זולאייר", שאם הבנתי נכון היא גם לא סטרואידית. מה זה? זה תחליף לסינגולייר? זה גם תרופת מנע? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על תרופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על תרופה

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/07/2008

שלום,
    יש בעיית פונטים במערכת ואיני יכול להבין מה שם התרופה. ראה בשאלתך? האם גם אתה רואה את הבעייה או שהבעייה רק במחשב שלי ? אם הכוונה ל XOLAIR הרי שזהו נוגדן כנגד IGE (נוגדן הנוצר בגוף לאחר תגובה אלרגית). התרופה ניתנת בהזרקה תת-עורית פעם עד פעמיים בחודש וישנם קריטריונים מאד מוגדרים לקבלתה שבישראל כוללים הוכחה לאסתמה על רקע אלרגי לאלרגן כל שנתי, חוסר תגובה לכל הטיפולים האחרים כולל קורטיזון בכדורים/זריקות ורמת TOTAL IGE 30-700 יח'/ל' בדם. מיועדת לאסתמטיים הכי קשים העונים לקריטריונים הנ"ל ובד"כ כתוספת לטיפולים האחרים ולא במקומם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. אני אמשיך עם הסינגולייר

TAMIR
    14/07/2008

כלומר אם הבנתי נכון, הזולייר מיועד למקרים קשים וזה בעצם זריקה שלא כל אחד יכול לקבל. הסינגולייר היא תרופת מנע שמתאימה לאנשים כמוני עם אסטמה קלה-בינונית. נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמשיך רק כל עוד אתה צריך- טיפ

ליטל
    16/07/2008

הסינגולייר היא תרופה מצויינת, אבל אל תשתמש בה סתם - יכול להיות שאתה צריך אותה רק בתקופות מסויימות. אני למשל משתמשת בעיקר בעונות הקרו, והתוצאות מצויינות - אבל עכשיו בקיץ אני כמעט ולא צריכה כלום. סתם טיפ, שיהיה לבריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו