מידע רפואי
פורומים
- שימור פוריות
- רפואה משלימה בהריון
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- בדיקות גנטיות, מחלות מטבוליות, יעוץ גנטי
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- פסיכותרפיה
- מיניות האישה, מין נשי
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- הפלות חוזרות
- אף אוזן גרון
- תזונה טבעית
- היפנוזה
- פסיכולוגיה הוליסטית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
מנהל הפורום
ד"ר שבתאי ורסנו
- ברונכיטיס כרונינתנאל לוי10/01/2025
היי
עשיתי ct חזה ומצאו ברונכיטיס כרוני . הייתי אצל רופאת ריאות . היא נתנה לי רלבר . אני מרגיש שיפור בנשימה . לפני זה היה שבעישון תחושת מחנק . עכשיו אני מרגיש טוב אבל מעשן כרגיל . אני מודאג שמה המשאף שהרופאה נתנה לי מרחיב את הדרכי נשימה עליונות . אבל בעצם בגלל שאני עוד לא הפסקתי לעשן . כל הנזק יכול להגיע לפתח ocpd . הרופאה אמרה שיש לי זמן ולהפסיק לעשן . מה דעתך דוקטור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיטיס כרונית
ד''ר שבתאי ורסנו13/01/2025שלום,
במקרים כאלו יש לבצע בדיקת תפקודי ריאות ולחזור לרופא המטפל, כולל רופא ריאותבמידתהצורך. הפסקת עישון/גמילה= מאתמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד