מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרעפת ימנית גבוההליאור22/07/2008
שלום הרבה אני מתיעצת אית גם בעבר בגלל ריפלוקסים,וכיוכים במיוחד במנוחה ושכיבה אני מתאמת במכון כושר ואין לי קשיי נשימה מה שכן אני מתעייפת מהר סתם דוגמא אם חצי שנה אני עושה במכשיר 30 דקות היום ירדתי ל-20 דקות מין עייפות מוזרה. עשיתי צילום חזה שהראה שסרעפת ימנית גבוהה קראתי על זה שבאמת סרעפת גבוהה גורמת ללחץ על הושט יכולה לגרום לרפלוקסים ויש לפעמים השפעה לא טובה אני משייכת את מה שאני סובלת לסרעפת לארח קריאה מעמיקה,לאחר הממצאים האלו של הסרעפת איזה המשך בדיקות עלי לשעות על מנת לבדוק שאכן זו הבעיה שלי מזה שנתיים,כי ל א מוצאים משהו אחר איזה רופא אני צריכה להמשך טיפול ואיזה בדיקות,כולל בדיקות דם? תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרעפת ימנית גבוהה
ד''ר שבתאי ורסנו24/07/2008שלום,
באופן נורמלי סרעפת ימין גבוהה מהשמאלית ב 2 סמ'. במידה והיא גבוהה יותר ויש חשד לשיתוק או חולשה שלה יש לבצע שיקוף סרעפות לשלילה או אישור חשד זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)