שעלת בהריון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שעלת בהריון
    מיכל
    23/08/2008

היום אני בשבוע 29 להריון, כבר משבוע 15 אני סובלת מהתקפי שיעול קשים ובהתחלת התקופה אף הכאתי לא מעט, בהתחלה חשבתי שיעבור מעצמו ורק לאחר כחודש הגעתי לרופאת משפחה. רופאת המשפחה חשדה שמדובר בשעלת ובשבוע 20 עשיתי בדיקה של תרבית מהאף שיצאה שלילית. לאחרונה עשיתי בדיקת נוגדניםigm שיצאה חיובית והשיעול מאוד התגבר בימים האחרונים כולל צפצפים כמו באסטמה, מינון של שתי לחיצות במשאף מקל עלי את התחושה אבל רק לשעתיים בלבד. רופא ריאות אומר שלדעתו אני כבר הבראתי מהשעלת ואין צורך באנטיביוטיקה ובכלל את האנטיביוטיקה לוקחים רק בשבועיים הראשונים של ההדבקה, האם זה נכון? אני מודאגת, יש לי בבית ילד בן 3, ואחיינים צעירים ממנו, חוץ מהסבל שלי האם אני יכולה להדביק אותם? האם יש סכנה לעובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעלת בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעלת בהריון

ד''ר שבתאי ורסנו
    24/08/2008

שלום,
    בשעלת מומלץ לטפל באנטיביוטיקה ב- 4 שבועות הראשונים למחלה. איני יודע האם חלית בשעלת אך התמשכותה מזה כ 10 שבועות ואוליתגובה לונטולין צריכים להעלות אפשרות של התפתחות שיעול אסתמטי בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו