המשך קוצר נשימה? אני

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• המשך קוצר נשימה? אני
    אני
    08/09/2008

לגבי תפקודי ריאות: דינמיקת הנשימה: ירידה בזרימות הנשיפתיות במידה בנונית, שיפור קל לאחר מרחיבי סימפונות הפרעה חסימתית עם מרכיב הפיך קל. התוצאות יכולות להתאים לברונכיטיס כ רונית לוקחת symbicort 2x2 atrovent 3x2 אני משוכנת שלא נשמתי טוב ולא חזרו על התרגיל איתי. השאלה: יש מצב שהתרופות במינון גבוה מידי? האם נתן לחזור על הבדיקה במרפאה פרטית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך קוצר נשימה? אני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    09/09/2008

מינון התרופות נראה מתאים לדרגת המגבלה. במידה ובדיקה נעשתה לא באופן אופטימלי , ניתן לחזור לבדיקה (גם במסגרת קו"ח וגם באופן פרטי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ובבקשה

אני
    09/09/2008

לען ללכת לבדיקה פרטית? איך אני מגיע אליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    19/09/2008

זה תלוי באיזור מגורים.יכול להמליץ על מספר יועצים טובים. במידה ומעוניין להתיעץ אצלי, ניתן ליצור קשר ביום א" בבוקר דרך 089441406 .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו