שיעול ולכות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול ולכות
    ורד
    12/09/2008

שלום רב ד''ר שבתאי ורסנו שמי ורד בת 41 בעיתי היא כזאת מזה כ-3 חודשים אני סובלת משיעול יבש כתוצאה מגירוי פנימי בגרון ,לאחר השיעול ישנם לכות מרובות ,בבקר הלכה בצבע צהוב בערב היא שקופה וסמיכה ,עשיתי צילום ראות הכל יצא תקין ,ההיתי ברופאת ראות והיא נתנה לי כדורים נגד אלרגיה "היסטפד" אחרי טיפול של 5 ימיים לא חל שיפור במקביל הופנתי לרמבם לעבור בדיקת גילוי אסטמה ,יש לציין שאימי גם סבלה מאסמה , לאחר ששמעת את הבעיה שלי האם יש לך איבחון לגבי בעייתי !אשמח אם תוכל לעזור בתודה ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול ולכות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    14/09/2008

ד"ר ורסנו כרגע לא בארץ.
    לפי נתונים הקיימים אין אפשרות לתת אבחנה , גם לא בערך. קיימות גם אפשרויות של גורמים לשיעול בדרכי אויר עליונות (כמו נזלת פנימית או חומציות יתר בושט) או בדרכי אויר תחתונות (אסתמה וכדומה). לפי תגובה להיסטאפד סביר יותר לחשוב על מקור לשיעול שנמצא בחלל אף וגרון . בכל מקרה רצוי לבצע בירור לפי המלצת יועץ ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו