שימוש בטלפסט

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שימוש בטלפסט
    סיגל
    14/09/2008

אני סובלת מאלרגיה לאבק ומטופלת באוטרקס וטלפסט (כדור ביום מכל אחד) ובשני משאפים, מזה כ4 חודשים, הכדורים מאוד משפיעים עליי ואני נורא עייפה ומנומנמת ברוב שעות היום אבל הבנתי שזה בגלל הכדורים ואין פתרון אחר. לאחרונה גם התחילו לי כאבי ראש וכאבים בגב התחתון, כשהסתכלתי על התופעות לוואי של הטלפסט בעלון היה רשום שזה אכן יכול לגרום לכאבי ראש וגב, כשדיברתי עם הרופא מומחה הוא אמר שלא נראה לו שהכאבי גב מהכדור, והרופאת משפחה אמרה לי שאולי כדאי שאעבור לאריוס פעם ביום במקום שני הכדורים האחרים. מה הייתם מציעים לי? אין כדור שלא בעל תופעות לוואי כאלה חמורות? האם הגיוני שהטלפסט גורם לכאבי גב? אין כדור לאלרגיה שלוקחים רק כאשר מרגישים שהאלרגיה מגיעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בטלפסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלפסט

ד''ר שבתאי ורסנו
    16/09/2008

שלום,
    העייפות והנימנום כנראה מהאוטרקס. לגבי הכאבים אין צלדעת עד להפסקת הטיפול. הגיוני לעבור לאריוס במקם שני הכדורים או לתרסיסי אף כנגד אלרגיה, הכל בעצה ותאום עם הרופ/אה המטפלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו