מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תסנין בלינגולהעינת שהרבני19/09/2008
שלום אני בת 33 ליפני כשבוע החל לי כאבים שורפים בבית החזה ללא חום לאחר יומים החל חוםכ38-38.3 רק בשעות הערב למשך יומים וכשהיתפתח חום החל גם שיעול עם ליחה ובזמןהשיעול הופיעו כאבים חזקים ושורפים בחזה כשניגשתי לרופא עשו לי צילום ריאות ובצילום הראה תסנין בלינגולה אין עדות לתפליט צל לב אינו מוגדל. יש לציין כי נעשו לי בדיקות דם ספירה ותיפקודים והכל היה תקין. שאלתי היא האם התסנין הוא על רקע ויראלי מיסוג אטיפיקל או חידקי כי אם זה חידקי מדוע לא מופיע בבדיקות הדם שום דבר המראה על דלקת חידקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תסנין בלינגולה
ד''ר שבתאי ורסנו19/09/2008שלום, על פי התאור נראה כי חלית בדלקת ריאות. לא תמיד דלקת ריאות מתבטאת גם בשינוי בספירת הדם. במקרים כאלו מטפלים באנטיביוטיקה שתכסה גם חיידקים אטיפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תסנין בלינגולה
עינת שהרבני19/09/2008תודה על תשובתך המהירה
יש לי שאלה נוספת אני ניכנסתי לאתר שם נאמר שתסנין בלינגולה יכול לינבוע משאיפת גוף זר או דלקת ריאה או מגידול.
שאלתי היא איך אפשר לדעת שזה לא נובע מגידול אלא מדלקת האם יש מקום לדאגה? יש לציין שאני לא מעשנת ומעולם לא עישנתי אם יש לכך קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עינת
עינת שהרבני19/09/2008תודה לך על תשובתך המהירה קראתי באתר האינפומד כי תסנין בלינגולה נוצר עקב דלקת או שאיפת גוף זר או מגידול. שאלתי איך יודעים שאכן הדלקת היא אכן דלקת ולא כתוצאה מגידול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תסנין בלינגולה
ד''ר שבתאי ורסנו23/09/2008שלום,
יש לטפל באנטיביוטיקה ובהמשך לזור על צילומי חזה עד להעלמות הממצא הרנטגני. במידה ולא נעלם יש לשקול ברור נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)