בולות אויר בריאה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בולות אויר בריאה
    שחאדה אדמונד
    05/10/2008

לפני כשלוש שבועות אובחן אצלי בולות אוויר שהתפוצצו בריאה השמאלית, פניתי למיון והוכנס נקז אוויר, לאחר בדיקת ct. עברתי ניתוח שבו פוצצו בולת אוויר גדולה ובוצע עטיפה לריאה. השאלה:האם מותר לחזור ולעשן אחרי הניתוח? והאם זה יגרום לבולות אוויר או לסיבוכים כלשהם בעתיד? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולות אויר בריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולות אויר בריאה

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/10/2008

שלום,
    הניתוח שעברת כמובן לא מונע נזקי עישון לריאות. במידה ותמשיך לעשן הסכנה להתפתחות מחלת ריאות כרונית קיימת וגם חזרה של אותו "פינצ'ור, לפחות בריאה השנייה. אל תחזור לעשן בשום מחיר !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה לתשובה

שחאדה אדמונד
    07/10/2008

תודה על התשובה העניינית. אני אמור לעבור אותו ניתוח גם בריאה השנייה בחודש דצמבר, ובינתיים אני מעשן בין 3 ל 5 סיגריות ביום. האם גם כמות זו מזיקה לריאות? לציין שמאד קשה לי להיגמל מעישון לגמרי!! תודה וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון ופנוימוטוראקס

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/10/2008

שלום,
    כל כמות של עישון מזיקה מכיוון שההשפעה היא מצטברת ובריאות שכבר נגרם להם נזק קצב ההחמרה בגלל עישון מהיר יותר. בקש מרופא המשפחה הפנייה לקבוצה של תוכנית גמילה מעישון של קופת חולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו