אסטמה קשה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה קשה
    חסוי
    07/10/2008

אבי כבן 50 סובל מאסטמה מגיל הילדות . עד לשנים האחרונות האסטמה כמעט ולא הורגשה ובארבע השנים האחרונות מצבו החמיר מאוד והוא( ובני המשפחה) מתקשה לנהל אורך חיים סביר .המצב מתבטא בימים ולילות עם התקפים קשים ביותר ,אשפוזים תכופים שלאחריהם יש רגיעה של מספר ימים ( במקרה הטוב) , ולאחר מכן המצב חוזר לקדמותו . בנוסף קיים פחד יום יומי מיציאה מהבית כתוצאה מההתקפים בנוסף אני יודעת מספר פרטים אשר אולי יוכלו לתת לך תמונה יותר ברורה : 1. שתפקודי הריאה שלו נמוכים (40%) , 2.ניסה תקופה מסויימת זריקות ניסיוניות אשר הופסקו כאשר לא היה שיפור בנוסף , אציין שתוצאת בדיקות הסוכר עלו בזמן האחרון - לפי מיטב ידיעתי יש קשר לסטרואידים אשר מקבל תקופה ממושכת דרך הוריד . אני מצטערת על אורך ההודעה פשוט הרגשתי קשה ביותר כאשר אני רואה את מצבו הולך ומחמיר ( כולל מצבו הנפשי) ופשוט לא ידוע לי על פתרון נוסף למצבו . שאלותיי הם: 1 האם יש פתרון לשיפור מצבו מלבד הטיפול שעובר כיום והאם השתלת ריאות מתאימה למצבו? בתודה מראש , א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה קשה

ד''ר שבתאי ורסנו
    08/10/2008

שלום,
    אביך זקוק לבירור טיפול ומעקב על ידי רופא ריאות מומחה בעל ניסיון. במידה וגם עישן בעבר יתכן ומדובר לא רק באסתמה. במקרים מיוחדים משתילים ריאה/ריאות גם לחולי אסתמה. לעיתים יש צורך בתמיכה נשימתית על ידי מכשיר תומך נשימה. בעייה כגון זו לא ניתן לפתור דרך האינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה תרופות אתם משתמשים?

rubh,
    12/10/2008

האם הוא משתמש בבודיקורט? סינגולייר? וונטולין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו