אסטמה אחרי דלקת ריאות?

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה אחרי דלקת ריאות?
    אפרת
    12/10/2008

היי, אני בת 32 ולפני כחודש החלו אצלי שיעולים יבשים שהתפתחו לשיעולים לחתיים כשבסופו של דבר אחרי צילום חזה לפני כ - 10 ימים התגלו כדלקת ריאות. טופלתי למשך 10 ימים בזינט ורוליד ובאינהלציות 3 פעמים ביום. כיום, אחרי 10 ימי טיפול סיימתי את האנטיביוטיקה ואני עדיין משתעלת ו"מצפצפת" אך פחות. הבעיה היא שמה שכרגע מרגיע את השיעולים והציפצופים זה אינהלציה וכתוצאה מהשיעולים והמאמץ יש לי כאבים באזור הריאות/ צלעות קדמיות ואחוריות. אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני סובלת מסינוסיטיס כרונית (שלא מטופלת באופן שוטף) ובחודשים האחרונים התחלתי לסבול גם מפריחות (שמטופלות רק ברגע שזה קורה בטלפסט) האם ייתכן שאני מפתחת אסטמה או שמדובר במצב מוכר וסביר אחרי דלקת ריאות שסביר להניח שיחלוף? המון המון תודה, אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה אחרי דלקת ריאות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד``ר דניאל סטרובין
    15/10/2008

אין לשלול שמדובר באסתמה אך ניתן יהיה לדעת על זה בהמשך (במידה ותסמינים האלה ימשיכו ויחזרו גם בעתיד). סימנים דמויי אסתמה יכולים ללוות גם זיהום בדרכי אויר (ברונכיטיס או דלקת ריאות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו