דלקת ריאות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות
    לימור
    26/10/2008

שלום, אני אישה בת 37 3 חודשים לאחר לידה ומניקה. לפני כחודש חום גופי עלה ל39.5-40 למשך כ חמישה ימים והמשיך לאורך כשבוע נוסף ב38.5-39 מעלות סה"כ כמעט שבועיים של חום. השבועיים לוו בשיעול כבד לח וכאבים בגב תחתון בזמן שיעול. לאחר 10 ימים עברתי צילום חזה בו נמצאה פנאומוניה של ריאה שמאלית. לקחתי קורס של זינט 500 מ"ג למשך שבוע (התחלת הקורס הטיפולי התרחשה יומיים לאחר שהחום ירד ל37.5) . מספר ימים לאחר סיום הטיפול חום גופי עלה שוב לחום נמוך 38 מעלות וחשתי עייפות כבדה. הופנתי למיון שם נערך שוב צילום חזה. המצב על פי הצילום היה זהה לצילום של שבועיים קודם לכן. הרופא המליץ לי על טבניק 500 מ"ג פעם ביום לחמישה ימים. השאלה שלי היא: קראתי במקומות שונים שהמינמום לטיפול בדלקת ריאות הנרכשת בקהילה בטבניק הוא מינמום שבעה ימים. האם מינון של חמישה ימים בלבד הוא מקובל? אני חייבת להחלים כבר לאחר חודש ימים אנא ענו לי תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לדלקת ריאות בקהילה

ד``ר דניאל סטרובין
    26/10/2008

טיפול ע"י טאבאניק ל5 ימים נחשב כמספיק לדלקת ריאות בקהילה, במיוחד אם קודם ניתן טיפול אנטיביוטי אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו