מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסתמה אצל בן 16שרון09/11/2008
שלום רב- -- ברצוני לשאול בני בן 16 סובל מאסתמה מאוד קשה מיום שהוא נולד . הוא מקבל משאפים ברטלין ברוקלין העם יש איזו תרופה שיכול לסייע לו אולי משהו באופן קבוע . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסתמה אצל בן 16
ד''ר שבתאי ורסנו10/11/2008שלום,
אסתמטי קשה צריך לעבור הערכה אצל רופא ריאות, כולל תפקודי ריאה אחת למספר חודשים. במידה והסימפטומים תכופים לרוב נרשם טיפול מונע קבוע בד,כ במשאף המכיל סטרואיד בכמות קטנה (בטוח לשימוש ארוך טווח). במידה ובנך לא עבר הערכה מקצועית כזו לאחרונה עליו לעשות זאת בהקדם. אסתמה שאינה מטופלת כיאות עלולה להותיר ברבות השנים נזק בלתי הפיך, לפגוע באיכות חיים ולעיתים גם לסכנם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לבעיות אסטמה
אורנית דקל27/11/2008קראתי את הבעיה של בנך עם האסטמה.אני היום בת 28,היתה לי אסטמה מגיל 3. קיבלתי כל חיי את כל התרופות האפשריות,החל בונטולין ,בריקלין והיסמנל ועד לסטרואידים, כולל טיפולים במדיקל סנטר ,הרצליה.כל אלו עזרו באופן זמני,לתרופות האלו היו גם תופעות לוואי לא נעימות כ"כ,כמו נפיחות מהסטרואידים ודופק לב מואץ מהונטולין. לפני 8 חודשים החלטתי לפנות לטיפולים אלטרנטיביים,ולכן נכנסתי לפורטל אלטרנטיבלי כדי למצוא מטפל ראוי לאסטמה שלי. מצאתי מטפלת שפתרה לי את בעיית האסטמה באופן מיידי.היום אני יכולה לאמר שמזה 8 חודשים, החל מהטיפול הראשון איתה ,לא חוויתי אף לא התקף אחד. אני רוצה לציין ש מהלך התקופה הייתי בהריון (כשהגעתי אליה הייתי בחודש השלישי),רופאים טוענים שלנשים בהריון יש עליה של 30% באסטמה.מיותר שלנשים בהריון אסור להשתמש במשאף ונטולין. במהלך ההריון שלי-לא חויתי התקפים!!! היום אני חיה עם איכות חיים שלא ידעתי קודם לכן. במידה ותרצי לפתור את הבעיה-תוכלי לפנות אליי למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסתם סינגולייר?
ghsh,27/11/2008הוא חייב לנסות - זה פשוט התרופה הכי טובה שיש - חפשי על זה חומר. בגדול זאת תרופת פטנט שעובדת על מניעה מראש, כלומר לפני ההתקף. התוצאות ממש מצויונות, ובניגוד לוונטולין ובודיקורט זה לא סטרואיד. מתחת גיל 18 אגב, זה עדיין בסבסוד הקופ"ח (אחרי זה זה בסבסוד רק אם לקחת את זה כקטין).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ מאוד
קרן29/11/2008ממליץ לך מאוד לבוא לחדרי מלח החדשים שאני פותחים בהרצליה פיתוח. מדובר בחדרי מלח מהמובילים בעולם הפועלים בסטריליות מוחלטת והתוצאות שלהם מדהימות. לפרטים: קרן 054-2444224
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)