סימביקורט וטרומבוציטים גבוההים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• סימביקורט וטרומבוציטים גבוההים
    שימרית
    19/11/2008

שלום, אני אובחנתי כסובלת מאסטמה אלרגית. כטיפול, ניתן לי משאף מסוג סימביקורט טורבוהיילר - 2 שאיפות בבוקר ו-2 לפני השינה. ב2 בדיקות הדם האחרונות שלי, הבחנתי כי הטרומבוציטים שלי גבוהיים (מחוץ לטווח הרצוי). אימי סובלת מאסנטיאל טרומבוציטוזיס (פרט שאולי חשוב לציין בשל חששותי). ברצוני לדעת אם יש קשר בין נטילת המשאף לעלייה בספירת הטרומבוציטים? רוב תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכל מקרה כדאי לך לרדת מהסטרואידים

ghsh,
    19/11/2008

ממליצה לך בחום לא להשתמש בתרופות הסטרואידיות האלה, בין שזה קשור או לא קשור לבעיה שלך - בכל מקרה מדובר בתרופות שעושות נזק, והן גם פחות יעילות. אישית אני ממליצה לך על סינגולייר, שזה מה שהמליץ לי גם הרופא שלי, וגם כאן - זו תרופה לא סטרואידית, שעובדת על מניעה מראש של האסטמה. מצויין במיוחד לאנשים כמונו שסובלים מאסטמה בינונית, ואת מרגישה פשוט מצויין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרומבוציטוזיס

נטלי
    25/12/2008

אין שום קשר בין סימביקורט לטרומבוציטוזיס. יש לאמך את המחלה. את יודעת כבר ממה זה. אל תחליפי טיפול. רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימביקורט וטרומבוציטים גבוההים

ד''ר שבתאי ורסנו
    29/12/2008

שלום,
    למיטב ידיעתי אין לסימביקורט השפעה כזו. יש לחזור על הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו