מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת ריאותעירן22/11/2008
ד"ר שבתאי ורסאנו שלום רב, שמי עירן בן 29 עישנתי 9 שנים עד גיל 26, במהלך לימודי עבדתי ככבאי אש(4.5 שנים). בחודש ינואר השנה התחלתי לעבוד בתחום לימודי. עד ליום התחלת עבודתי לא סבלתי מתסמונת של אסטמה, במקביל להתחלת עבודתי יש משהו במשרד שגורם לי להיות מנוזל באופן די קבוע, מאחר והצינון לא עובר לי מגיע מצב שיורד לסימפונוט ומהר מאוד גם לריאות. בחודש מאי השנה אושפזתי ל-3 ימים בבי"ח מאיר לאחר שנמצא שיש לי דלקת ריאות, בצד השמאלי.( הדלקת לא היתה זיהומית). כעת לאחר כחצי שנה אני שוב לא מרגיש טוב, רופאת המשפחה אינה בטוחה אך יש חשש לדלקת בצד ימין. אני מטופל בדוקסילין ל-10 ימים. אבקש הכוונתך למי עלי לפנות להמשך טיפול? ואילו בדיקות מומלץ לי לבצע? והאם יש חיסון כלשהו שיכול לעזור לי? אודה לתשובתך בברכה ותודה עירן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת ריאות
ד''ר שבתאי ורסנו30/11/2008שלום,
על פי תאורך בעייתך אינה ברורה. בכלמקרה אם יש לך תלונות ריאתיות חוזרות שלא מוצאות את פתרונן בקש הפנייה לרופא ריאות מומחה ורכז את כל הצילומים, בדיקות שביצעת ואת סיכום המחלה מאישפוזך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)