אסטמה קלה וסימביקורט

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אסטמה קלה וסימביקורט
    מעין
    24/11/2008

שלום, בת 35, אסטמה קלה בירושה מגיל צעיר, שנים השתמשתי בוונטולין להקלה, ולפני כחצי שנה המליצה לי רופאת הריאות על סימביקורט שאני נוטלת כבר חצי שנה. שנים נמנעתי ממשאפים חדשים כי לא באמת סבלתי או הרגשתי צורך. לאחרונה אני סובלת מבעיות רבות בקיבה מלוות בבעיות נשימה שלרופאים קשה לעלות על סיבותיהן. שאלתי היא האם ייתכן שהמשאף הנל תרם לבעיות הקיבה והנשימה שאני חשה אחרונה, ומה דעתך (כפי שנראה לי שאעשה) לגבי הפסקת השימוש במשאף הנ"ל. חשוב לי לציין כי הפסקתי לעשן, החלפתי תזונה... עלי לציין שאני מאוד נרתעת מהשימוש במשאפים כאלו לאורך כל חיי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה קלה וסימביקורט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימביקורט

ד``ר דניאל סטרובין
    25/11/2008

תופעות האלה אינן אופייניות לסימביקורט אך כדי לשלול זה סופית- ניתן להפסיק משאף למשך שבועיים-שלוש. במידה ותופעות חולפות, כנראה היה קשר אישי בין תרופה לתסמינים, במידה ולא- אפשר להמשיך טיפול ע"י סימביקורט.
    בכל מקרה (ללא קשר האם תופעות במערכת עיכול קשורות לסימביקורט או לא), החלטה על טיפול קבוע לאסתמה נמצא בידיי יועץ ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו