מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- symbicortאני30/11/2008
עקב  fev1 65%  קיבלתי symbicort קיים מרכיב חסימתי אורורי קל כעבור חודשיים הפסקתי (הרגשתי מצויין) כי להבאנתי ניתן לי התרופה לחודש או חודשיים וחודש אחרי שהפסקתי הלכתי לבדיקה חוזרת FEV1 72%, יש שיפור, אבל נאמר לי שיש להמשיך עם ה symbicort   אני ממש לא מבינה, זה עכשיו לכל החיים? שאלתי לכמה זמן יש לוקחת את התרופה והאם יש לחזור לבדיקת מעקב. תשובה - אין להפסיק את התרופה, לחזור לבדיקה אם יש צורך.   אני פשוט לא מבינה, מה זה בדיקה אם יש צורך, אני בסדר גמור בלי ה symbicort  , אני מתחילה שוב את התרופה ויהיה בסדר כנראה!?   כמה זמן אפשר לוקחת symbicort , אני 60+, לבדוק או לא לבדוק שוב עצל רופא ריאה?  אחרי כמה זמן יש לבדוק שוב, אם בכלל? תודה גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
symbicort
ד''ר שבתאי ורסנו30/11/2008שלום,
אסתמה היא מחלה כרונית. בגילך היא לא עומדת לחלוף.
סימביקורט הנה תרופה שגם מונעת החמרה וגם מקלה. הטיפול הינו ממושך, לרוב קבוע ובמינון משתנה בהתאם למצבך. אסתמטי/ית כרוני חייב במעקב מתוכנן בין 1-6 חודשים על פי מצבו הקליני והתפקודי ולא "אם יש צורך". המעקב כולל תפקודי ריאה תקופתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
עידו02/12/2008את גם יכולה ללכת על סינגולייר - תרופת מנע לא סטרואידית (ועל-כן יותר בריאה ואין את כל תופעות הלוואי). ממש תרופה מצויינת, בעיקר אם את זקוקה לטיפול מניעתי כרוני. בהצלחה ולבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)