הפרעה חסימתית קלה עם מרכיב ספסטיקל

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• הפרעה חסימתית קלה עם מרכיב ספסטיקל
    יעקב
    01/12/2008

שלום אני בן 19 וחצי בריא מאוד עוסק בספורט באופן סדיר ובכושר טוב מאוד ולא מעשן לאחרונה עברתי גיבוש לשייטת 13 וחלק ממיוני אני הייתי צריך לעבור בדיקה רפואית בבדיקה יצא שיש לי הפרעה חסימתית קלה עם מרכיב ספסטיקל אני רוצה להדגיש שבחיים לא היה לי התקף נשימה ועמדתי בקושי פיזי מאוד ולא קיבלתי שום התקף או משו שדומה לזה..שהייתי קטן(בן שנתיים ככה..) הייתי חולה בברונכית אבל מאז לא היה לי שום דבר עם הראות ושום זכר ופתאום זה נחת עליי לפני כשנה או שנתיים עשיתי תמבדק הזה גם ויצאתי תקין איך יכול להיות שזה נפל עליי עכשיו? ואם הבעיה הזאתי יכולה להביא לי בעיה בהתקבלותי הסופית ליחידה? בבדיקה היתה לי קצת ליכה בגרון יכול להיות שיש לזה השפעה בבדיקה? בבקשה תענה לי מהר אני מאודד לחוץ על התשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וכמה זה אמור להשפיע על החיים שלי?

יעקב
    02/12/2008

??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה חסימתית קלה עם מרכיב ספסטיקל

ד''ר שבתאי ורסנו
    02/12/2008

שלום,
    יש לראות את הערכים עצמם של תפקודי הריאה. לא פעם הפענוח נתון לפרושים שונים. יתכן ותצטרך לעבור בדיקת מאמץ או בדיקת תגר מטאכולין ואולי גם תבחיני עור לאלרגנים בכדי לאשש או לשלול את תוצאת תפקודי הריאה הפשוטה. על פני תוצאה לא ברורה או חד משמעית דורשת ברור נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות לשלוח לך את התוצאות?

יעקב
    02/12/2008

יש אפשרות לשלוח לך את התוצאות הבדיקה למייל? או לקבוע אצליך תור? ותוכל להגיד לי מה זה אומר? מה החומרה של זה? מה אני צריך לעשות? ואם אני כמו כל בנאדם נורמלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות לשלוח לך את התוצאות?

ד''ר שבתאי ורסנו
    04/12/2008

שלום,
    המדור הזה לא נועד לטיפול.
    אתה יכול לבקש ההפנייה לכל רופא ריאות של הקופה.
    לגבי תור פרטי מספר הטלפון מופיע נדמה לי אם התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו