שאלות בנוגע לאסטמה בתינוקות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לאסטמה בתינוקות
    חמדת
    04/12/2008

שלום רב, רציתי לדעת כיצד ניתן לאבחן באופן חד משמעי אסטמה בתינוק בן שנה ו9 אם יש אבחון שגוי והילד מקבל טיפול לאסטמה האם יש בכך דבר העשוי להזיק? מהו בדכ משך טיפול באינהלציה? יש פה התנגדות אדירה לטיפול וזה קשה וגורם סבל הדדי. מבינים שאין ברירה. האם אסטמה מחלישה את המערכת החיסונית ו או גורמת לילד להיות יותר פגיע / להדבק יותר מאחרים במחלות? האם מנורת מלח באמת שווה משהו? ושאלה אחרונה- מה בין אסטמה לריפלוקס? תודה רבה וסליחה על מבול השאלות חמדת, אמא מודאגת לילד סובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לאסטמה בתינוקות

ד''ר שבתאי ורסנו
    04/12/2008

שלום,
    אינני מטפל בצינקות ורצוי שתפני השאלה גם לאתר המתאים. ככלל יש קושי לאבחן אסתמה בגילאים האלו ו"האבחנה, מסתמכת יותר על גורמי סיכון כגון הורים אסתמטיים/אלרגים או אחים ואחיות של התינוק. גם אם מדובר בזהום וירלי שמחקה אסתמה טיפול אסתמטי לא אמור להזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדרי מלח

דן
    20/12/2008

לקרן את מנסה לפרסם קליניקה ושטת טיפול שבנתיים לא קיימת בארץ. באם השיטה הזו תצליח ובאם לאו נראה בעתיד, בנתיים לא עזרתם לאיש. מה ש"קוראה" את הלב ובולט לעין זו הבורות שלך בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת נימוס אולי למדת בביחת אבל שכחת

הערה מטופשת
    02/01/2009

קצת נימוס אולי למדת בביחת אבל שכחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר ממלח

דניאל
    22/12/2008

כיצד עזר המחקר של קרן לרפא את הבן באם חדר המלח הזה בכלל לא קיים ? קרן הופכת את הפורום המכובד לבמה לפרסום העסק שלה שבנתיים לא ריפא איש. אפילו לא את בנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר מלח

דניאל
    23/12/2008

חבל מאד שמנהלי הפורום מרשים לאנשים חסרי הבנה בנושא לפרסם פרסומים מסחריים שלא נבדקו במבחן התוצאה. הגברת קרן( כנראה שם בדוי) עושה בפורום שמוש לפרסום עסק שלא קיים כלל בזמן פרסום ההודעה. היה כדאי גם לשמוע ממנה האם המכשור "המתקדם בעולם" לדבריה מאושר לשמוש ע"י משרד הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדרי מלח

דן
    23/12/2008

מסכים עם התגובות של קודמי. בארץ קיימים כ 15 חדרי מלח הבנויים מגושי מלח אמיתיים . בחדרי מלח אלו טופלו במשך העשור האחרון אלפי מטופלים בהצלחה מדהימה וזאת ללא מסכי פלזמה ואפקטים אור קוליים. הגב קרן או מי שמסתתר מאחורי השם מנסה לתפוס טרמף על הצלחתם של חדרים אלו ויוצאת בהצהרות בומבסתיות שאין מאחוריהן מאומה. כפי שכתב קודמי אפילו בנה לא טופל בחדר המלח המהפכני הזה. כדאי שהנהלת הפורום תתן דעתה לנושא ולא תאפשר פרסום של שיטות טפול שלא הוכיחו את עצמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק לשם הבנה...

MDS
    31/12/2008

התקפתך חסרת התקדים על הגב' קרן ועל חדרי המלח אותם היא מקדמת ועליהם היא ממליצה, מעוררת אכן שאלה חשובה מאד. לאחר חיטוט (שטחי, אני מודה) באתר משרד הבריאות, נושא חדרי המלח לא קיים שם, ואנא עדכנני אם כן, כי אם אכן נדרש אישור כזה, אצפה שהוא יוצג בפניי, לכשאגיע לשם, או לכל חדר מלח אחר, עם בני הסובל גם הוא מאסטמה. ואם לא נדרש כלל אישור כזה, אני מניח שבאותה מידת התלהבות בה השתלחת בה, גם תדאג להתנצל, כמובן... אפילו אתה אינך מעודד דמגוגיה, אלא חשובה לך הבריאות של כולנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוח מרוצה

שולה
    02/01/2009

יש אנשים שהשתיקה יפה להם ואתה אחד מהם דן. במקום לבוא לנסות טיפול אתה תוקף אנשים על מה ולמה? הבת שלי בת 5 סובלת מברונכיט לקחתי אותה לטיפול במקום החדש שנפתח בהרצליה ולראשונה שהיא ישנה לי לילה שלם בלי פעם אחת של אינלציה. לפני שאתה זורק דברים באויר כמו משרד הבריאות וכו' כדאי שתבדוק במה מדובר, זה טיפולים טיבעים לחלוטין אין מגע של יד אדם או חומרים כאלו ואחרים הכל טיבעי ומדובר בטיפול אלטרנטיבי שלא מצריך אישור כזה או אחר. אני בהחלט חושב שכדאי שתתנצל על דבריך המכוערים ובמקום לנבוח תנסה אם באמת אתה רוצה להרגיש טוב או שהמקצוע שלך זה להכנס לפורומים ולנבוח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• haloclinic

גבי
    01/02/2009

רמי/קרן אתה/את פשוט דבילים. כשמרססים חומרים על בני אדם זה טיפול לא טבעי ולא משנה מה החומר שבו משתמשים. זה שיד אדם לא נוגעת במטופלים לא הופכת את הטפול לטבעי. אבל אם יש מטומטמים שקונים את השטות שלך אז פשוט מגיע להם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בור ועם הארץ

HALOCLINIC
    01/02/2009

אנשים כמוך חסרי הבנה ובורים עדיף שלא להגיב להם!!! אני מקווה מאוד שהגולשים מבינים שאתה אחד המתחרים שלנו והם לוקחים את התגובות שלך כבעל אינטרסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה טבעי ב haloclean

גבי
    02/02/2009

כשלקרן אין מה לענות היא משמיצה ומתנפלת על המתחרים. או מקללת את המגיבים שאינם מסכימים אתה, ממש אשת תרבות לצערי ולצערה אני לא מתחרה שלה. ובכל זאת מותר לי להגיב. בעל האנטרסים היחיד בפורום זו קרן שמפרסמת את העסק ההזוי שלה .אני לא ראיתי בפורום פרסומים של חדרי מלח אחרים, אך באם יש כאלו צריך להעיף אותם מהפורום יחד עם הפרסומים של קרן. פורום רפואי זו לא במה לפרסום. בפורום אחד הגדירו מנהלי הפורום את המלל של קרן כ spam ומחקו את קורות החיים שלה והפרסום מהפורום. טוב יעשו מנהלי הפורום באם יעיפו אותה מפורום זה יחד עם יתר הפרסומים של חדרי המלח . עד שה spam של קרן ימחק מהפורום יהיה מענין באם אשת הידע הרב ובוגרת "מהבדות" תל השומר תועיל לחלוק אתנו את חוכמתה ותסביר לעמך ישראל כיצד היא מגדירה את הרסוס הממחושב במקום שלה כטפול טבעי. בנקודה זו סביר להניח שקרן תשחק אתנו ברוגז ותפסיק להגיב, מה כבר היא יכולה להגיד כולם כאן בתת רמה ולא יבינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן תגובה חשובה

HALOCLINIC
    02/01/2009

שלום לכולם. שמי קרן ואני בעלת תואר שני במדעי הרפוא וביוטכנולוגיה. דבר חשוב לציון הוא שאני עם נסיון רב במחקר. וסיבה העיקרית שלי לפתוח את חדרי המלח בשיטה Halotherapy היא הבת שלי. אני לקחתי אותה לחדרי המלח הקיימים בארץ ובסוף האינסתינקת שלי לא נתן לי להכניס אותה לטיפול. למה? כי היו לי שאלות, הראשונה הייתה איך אני אמורה לדעת כמה מלח הילדה שלי תנשום במהלך השעה שהיא נמצאת בחדר. שאלה שניה, איך הם תוענים שהחדרים שלהם סטריליים שהם רחוקים מלהיות סטריליים ושאלה שלישית היא איך נוצר שם היונים השליליים. אני אשת מחקר ואשת לימוד רב (אוניברסיטת בר-אילן ואוניברסיטת תל-אביב ומהבדות תל השומר), ידעתי שמלח בצורת סילבינית מכיל בנוסף לנטרן כלוריד גם אשלגן המתפרק רדיואקטיבית וזה מה שיוצר את היונים השליליים. הלכתי הביתה והתחלתי לחקור את העיניין. הופתעתי מאוד להבין שחדרי המלח הקיימים בארץ הם חדרי המלח הפרימיטייבים ביותר ובנוסף לכך לא קיימים בכלל באירופה. השיטה המוביליה ביותר בעולם שייכת לחברת Halomed שהיה מבוססת על חומר מדעי ורפואי. פרופ' אלינה צירביסקאי היא ממוחית לעניין טיפול טבעי במלח ורופאת ריאות ומעבר לזה הצליחה סוף סוף להגיע לכל הפרמטרים הדרושים ליצור אווירת מיקרואקלים בחדר על פני האדמה וזה נעשה רק על ידי מכשור בלעדי ל-halomed. שיטת Halotherapy ברוסיה כבר נמצאת בכל בתי חולים ובכל המכונים הרפואים ברוסיה. חדרים אלו עם בקרה ושליטה על כמות המלח שהילדים שלנו נושמים. ילד נמצא לא יותר מ-30 דקות בחדר סטרילי לחלוטין. אני אשמח אישית לתת לכל אחד חומר מדעי הפורסם ב-pubmed. בנוסף כל שנה קיימים medical conferences באירופה שבה מרצה הפרופ' אלינה צירביסקאי על השיטה המוצלחת הזאת שהתחילו להוכיח בשנת 1995. והכוונה הייתה חד משמעית בפתיחת HaloClinic והמטרה היא לעזור לאנשים ולילדים בדרך הנכונה ביותר, דברים שהוכיחו אותם מדעית. לכל דברי אלו בסיס אמיתי ומוכח ושאמח להציגו לכל משידרוש זאת. במקביל אני שוקלת לערוך עבודת דוקטורת בנושא זה כדאי להוכיח זאת רפואית גם בישראל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרטים נוספים

HALOCLINIC
    02/01/2009

המספר שלנו לשאלות : 09-9544655

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו