לד"ר אודה לך מאוד אם תגיב

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• לד"ר אודה לך מאוד אם תגיב
    בועז
    06/12/2008

שלום ד"ר אני כבר 4 שנים אחרי שיחרורי הצבא אולם בעקבות המחקר שנעשה על חילי נחל התעוררו אצלי גם שאלות אני גרתי במהלך השירות הצבאי שלי בבסיס שלי שבו שירתתי קרוב ל3 שנים תחת תקרת אסבסט..לא יודע עד כמה היא היית אטומה או עד כמה אבקת האסבסט התעופפו בחדר מה שכן אני זוכר שיום אחד היה ממש רוח פרצים שהעיפה את הגג ולמחרת באו אזרחי עובדי צהל לתקן את הגג וכמובן שהם היו מצוידים בחליפות מיוחדות ובמסיכות... הםא ניתן לבדוק האם המגורים תחת תקרת האסבסט גרמו למשהו ועד כמה הסיכון רב תודה בועז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    09/12/2008

חשיפה מעל 10-15 שנים רצופות של מגע עם אסבסטס יכולה לגרום למחלות ריאה שונות. מידע על פגיעה ריאתית ארוכת טווח מחשיפות קצרות (עד 5-6 שנים) לאסבסט אינו חד משמעי. לא ידוע האם יכול להגרם נזק כלשהוא במידה וגג הביניין שבו נמצאים כמה שנים בנוי מאסבסט. לא ניתן לבדוק האם נגרם נזק ריאתי בגלל חשיפה הנ"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו