מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר אודה לך מאוד אם תגיבבועז06/12/2008
שלום ד"ר אני כבר 4 שנים אחרי שיחרורי הצבא אולם בעקבות המחקר שנעשה על חילי נחל התעוררו אצלי גם שאלות אני גרתי במהלך השירות הצבאי שלי בבסיס שלי שבו שירתתי קרוב ל3 שנים תחת תקרת אסבסט..לא יודע עד כמה היא היית אטומה או עד כמה אבקת האסבסט התעופפו בחדר מה שכן אני זוכר שיום אחד היה ממש רוח פרצים שהעיפה את הגג ולמחרת באו אזרחי עובדי צהל לתקן את הגג וכמובן שהם היו מצוידים בחליפות מיוחדות ובמסיכות... הםא ניתן לבדוק האם המגורים תחת תקרת האסבסט גרמו למשהו ועד כמה הסיכון רב תודה בועז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין09/12/2008חשיפה מעל 10-15 שנים רצופות של מגע עם אסבסטס יכולה לגרום למחלות ריאה שונות. מידע על פגיעה ריאתית ארוכת טווח מחשיפות קצרות (עד 5-6 שנים) לאסבסט אינו חד משמעי. לא ידוע האם יכול להגרם נזק כלשהוא במידה וגג הביניין שבו נמצאים כמה שנים בנוי מאסבסט. לא ניתן לבדוק האם נגרם נזק ריאתי בגלל חשיפה הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)