בעית נשימה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• בעית נשימה
    ליאור
    23/12/2008

שלום אני בן 33. בגיל צעיר היתה לי בעית נשימה שהיתה בעיקר מאלרגיה לאבק. בצבא הייתי בחדר עם המון אבק והבעיה החריפה. מבדיקות שעשיתי לפני שנים אמרו שיש אלרגיה לאבק, חתולים... חוצמזה הבדיקות היו תקינות כנראה שזה לא אסטמה (עובדה גם שמשאף לא עוזר לי) ואמרו שזה יכול להיות נפשי. הקושי בנשימה עדיין קיים ולפעמים מידי יום... אני מרגיש שספורט מאוד עוזר לי וגם התזונה. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?? איזה בדיקות עלי לעבור? זה כבר פוגע לי באיכות החיים ואיני יודע מה לעשות. איזה טיפול יכול לעזור לי? תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    25/12/2008

תסמינים יכולים להתאים לאסתמה וגם למצבים אחרים (דמויי אסתמה). במידה ובירור נעשה אצל רופא ריאות - שקבע שלא מדובר באסתמה, יש להמשיך בירור במישורים אחרים (דרך רופא המשפחה), במידה ובירור לא היה אצל רופא ריאות - מומלץ להגיעי אליו לצורך התיעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו