מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיעול חזק יבש ללא כאב מל קוצר נשימהגל25/07/2007
מזה כשבועיים אני משתעלת שיעול חזק לעיתים עם כאב גרון ולרוב ללא כאב
שיעול שלפעמים מלווה בקוצר נשימה (פעמים אחדות התעוררתי באמצע השינה עם שיעול וקוצר נשימה)
תוצאות של משטח גרון שלילי
רופא א.א.ג נתנה לי אנטיבוטיקה סירופ ועוד כדור למשך 6 ימים והשיעול לא נפסק
בימים האחרונים זה מחמיר בעיקר הנושא של קוצר נשימה
ואף קושי בשיעול עצמו
לרוב אני בחורה בריאה
הנושא של קוצר נשימה מטריד אותי מאוד
האם אפשרי שבגיל 37 מפתחים אסתמה, מעולם לא סלתי מבעיה כלשהי
מה עלי לעשות לאיזה רופא לגשת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיעול וקוצר נשימה
ד''ר שבתאי ורסנו27/07/2007שלום גל,
שיעול וקוצר נשימה כמובן יכולים לנבוע מסיבות שונות במיוחד עם פרק הזמן הוא רק שבועיים, כלומר שיעול חריף ולא כרוני. יחד עם זאת במידה ולא היו תחושות של הרגשה כללית רעה, חולשה, חום וכיוב' סימפטומים המרמזים על מחלה זיהומית וירלית או חיידקית הרי שקיימת גם האפשרות שמדובר בהופעה חדשה של אסתמה. אסתמה יכולה להופיע לראשונה בכל גיל וגם בקשישים !. הסימפטומים שציינת אינם מספיקים לאבחנת אסתמה ועלייך להיבדק כולל ביצוע של תפקודי ריאות וגם צילום חזה ו/או בדיקות דם לפי הצורך, במידה ולא חלה הפחתה הדרגתית וספונטנית בתלונותייך.
כל טוב,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)