שיעול ממושך

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול ממושך
    הילה
    26/01/2009

שלום רב, אני משתעלת כבר כמעט חודש שיעול יבש ממש מתוך הגרון. מספר פעמים היה לי חום (בערך 37.5). אין לי לחה, נזלת או כאבי גרון. הלכתי לרופא לפני שבועיים והוא לא שמע משהו חריג בריאות וגם הגרון שלי היה בסדר ולכן הוא אמר שלדעתו זאת לא אסטמה והוא הביא לי סירופ נגד שיעול (קוד גואיאקול). אני לוקחת אותו כבר ארבעה ימים, 5 מ"ל כל יום, אבל הוא לא עוזר לי אני ממשיכה להשתעל.. השיעול בא בהתקפים ובעיקר לקראת הערב ובלילה כשבמשך היום בד"כ אני לא משתעלת.. בנוסף, יש לי קוצר נשימה, ולפעמים צפצופים כשאני שואפת, או בשיעול כשאני מוציאה אוויר. מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי קוצר נשימה במאמץ ובשנים האחרונות יש לי בתקופות מסויימות בשנה(בלי קשר למאמץ). קוצר הנשימה מלווה בשיעול טורדני ויבש, אי שקט, לחץ בחזה וחוסר יכולת לנשום עמוק (כאילו הנשימה נתקעת באמצע). שאלותיי הן: האם הסירופ שהרופא הביא לי אמור לעזור לשיעול כזה? ויכול להיות שזאת התחלה של אסטמה למרות שהוא לא שמע כלום בריאות? לדעתך, כדאי ללכת לעשות בדיקות או לחכות עוד קצת זמן ולראות אם זה עובר? סליחה על האורך... אשמח לקבל עזרה, תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול ממושך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול ממושך

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/01/2009

שלום,
    תלונותיך, לפי הסיפור, אינן חדשות ודורשות ברור של שיעול כרוני. אין לשלול אסתמה או שיעול אסתמטי בין יתר האבחנות האפשריות. עלייך להיבדק על ידי רופא ריאות כולל ביצוע תפקודי ריאה וצילום חזה כבדיקות ראשונות. יש להגיע לאבחנה מדוייקת בשל הישנות התופעות ולטפל לפי האבחנה. משככי שיעול אינם הפיתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

הילה
    27/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו