מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סובל מהחזרה של האסטמהאופיר29/01/2009
שלום דוקטור אני מתאמן כבר 3 שנים על סיבולת לב ריאה מאז שהתחלתי להתאמן לא היה לי התקפי אסתמה (לפני כן סבלתי מאסתמה) ואני יכול להגיד לך שהסיבולת שלי הייתה על הפנים, היום היא כבר די טובה אני יכול לרוץ מעל ל10 קילומטר בקלות ובקצב טוב של 12 קמ"ש בערך הבעיה מתחילה שעברתי פציעת ספורט לא מזמן וזה כאילו השפיעה על הסיבולת שלי כי לא רצתי תקופה וקשחזרתי לרוץ הכל היה טוב עד שהגיע החורף ואז כבר היה קשה מאד לרוץ אפילו אחרי קילומטר אחד . העניין הוא שאם אני לוקח אנילציה אני יכול לרוץ מצויין אבל אני בדרך לצבא ותיכננתי לא לספר על האסתמה שלי ולהתגייס לקרבי אבל אני לא אשרוד אם ההתקפים הללו. סיפרתי לך את כל הסיפור הנ"ל שתבין שאני בכושר מצויין אבל האסתמה הופיע משום מקום והשאלה שלי היא איך אני מדכא את האסתמה לכמו פעם שלא הרגשתי את האסתמה שמעתי על שיטת בוטיקו ואני לא יודע ממש מה לעשות אני צריך עזרה דוקטור מה אתה ממליץ ואם אפשר באמת לדכא את האסתמה ולדעת בערך שהיא לא תופייע במשך כמה שנים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סובל מהחזרה של האסטמה
ד''ר שבתאי ורסנו29/01/2009שלום,
ראשית כאסתמצטי אתה חייב לחזור להערכת רופא ריאות לאחר שנים כה רבות, כולל ביצוע תפקודי ריאה במנוחה (ואם תקינים, גם לאחר מאמץ). יתכן ואתה זקוק לטיפול מונע רבוע במשאף מתאים ואוצלי מספיק לך רק ונטולין או בריקלין רבע שעה לפני מאמץ מתוכנן. הכל לאחר ביצוע הערכה. לא הייתי ממליץ להעלים מידע מהצבא כי אז אם תיפלט ממסלול החלופה שתקבל תהיה לרוב גרועה מבחינה של מיצוי אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)