חולשה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חולשה
    גל
    09/02/2009

שלום אני בת 31 מעשנת כ 12 שנה קופסא ליום , מתעייפת מאוד מהר , כבדה ( כבר כמה שנים) לאחרונה הייתי חולה פעמיים תוך חודשיים , משהו שנראה כמו התקררות. אך בשני המקרים ועד עכשיו השיעול מלא ליחה צהובה והכאבים בחזה לא עוזבים אותי(הרבה ליחה ושיעול מתגלגל שקשה להפסיק אותו) האם כל הדברים שתיארתי כולל העייפות נגרמים מעישון הסיגריות. מדוע כבר שבוע וחצי הליחה והשיעול לא עוזבים אותי למרות ששתתי אנטיביוטיטיקה במשך שבוע? (לא יהיה מנוס מלהפסיק לעשן כנראה, זה כל כך משפיע לרעה ואני נלחמת להפסיק עם ההרגל הרע הזה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעו יבש והרגשת שריפה בבית החזה

ד''ר שבתאי ורסנו
    11/02/2009

שלום,
    עלייך לבצע תפקודי ריאה וצילום חזה ולהיבדק על ידי רופא המשפחה ו.או על ידי רופא ריאות. המשך עישון בודאי עשוי להחמיר או להשהות את הריפוי. הפסקת עישון מומלצת !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי את השיטה של אלן קאר הפסקת עישון

דניאל
    11/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו