נחנקת

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• נחנקת
    ויקטוריה
    14/02/2009

שלום רב אני בת 20 בריאה אבל שמתי לב לתופעה מתרידה שנשמכת כבר שנים אך ביטלתי את התייחסותי עד שזה החמיר בחודשים האחרונים. כשאני עולה במדרגות רצה קלות או אפילו הליכה מהירה שלא לדבר על ריצה מהירה, אפילו מעמץ גופני כמו הזזת רהיטים, אני מתחילה להחנק, מעין תחושה שאין לי אוויר ושורף לי בקנה נשימה ואני משתעלת, הלב שלי משתגע ולוקח לזה כ 10 דקות לעבור... פניתי לרופא המשפחה לשם כך והוא אמר שזה כלום וסירב לבדוק את העניין. העניין מדאיג אותי משום שכל חיי ההיתי מעשנת פסימית לשני הורים מעשנים. האם יש צורך לפנות לבדיקות? ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נחנקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    15/02/2009

ממצאים שהוצגו אינם ספציפיים למחלה ריאתית או אחרת. באנשים צעירים רשימת אפשרויות בדרך כלל קצרה מאוד. החלטה על צורך בבדיקות נוספות צריכה להתקבל ע"י רופא המשפחה . יש טעם לבצע תפקודי ריאות כדי לשלול אסתמה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו