מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קוצר נשימה בהיריוןאושרת09/03/2009
שלום רב, אני סובלת מאסטמה מגיל 3. כיום אני בת 35, בשבוע ה-34 להיריוני. מה קורה לעובר בזמן התקף אסטמה? האם אספקת החמצן שמגיעה אליו נמוכה יותר? למה זה עלול לגרום אצל העובר? האם זה מסכן אותו? תודה מראש, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קוצר נשימה בהיריון
ד''ר שבתאי ורסנו09/03/2009שלום,
התקף אסתמה, במידה והוא קשה, עלול לגרום לירידה בריווי החמצן בדם ובמקרה שהוא קורה בהריון גם לגרום ירידה באספקה לעובר. לרוב בשליש האחרון שחל ההריון יש שיפור טבעי במצב האסתמה אך כל אישה אסתמטית הרה חייבת להיות בהשגחה של רופא המבין בטיפול באסתמה לאורך כל ההריון כולל שקילת הצורך בטיפול תרופתי ובתפקודי ריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקף אסטמה בשבוע ה-34 להיריון
אושרת09/03/2009שלום רב, ראשית תודה על התשובה. היה לי התקף אסטמה בשבוע ה-33 ובשבוע ה-34 להיריון, רציתי לדעת אם נגרם איזשהו נזק לעובר כתוצאה מכך. תודה, אושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התקף אסטמה בשבוע ה-34 להיריון
ד''ר שבתאי ורסנו11/03/2009שלוןם,
אין לי מושג כמה קשה היה ההתקף אך אם הוא לא הצריך פנייה דחופה לחדר מיון/אישפוז סביר בעיניי שאין נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)