קוצר נשימה בהיריון

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• קוצר נשימה בהיריון
    אושרת
    09/03/2009

שלום רב, אני סובלת מאסטמה מגיל 3. כיום אני בת 35, בשבוע ה-34 להיריוני. מה קורה לעובר בזמן התקף אסטמה? האם אספקת החמצן שמגיעה אליו נמוכה יותר? למה זה עלול לגרום אצל העובר? האם זה מסכן אותו? תודה מראש, אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוצר נשימה בהיריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוצר נשימה בהיריון

ד''ר שבתאי ורסנו
    09/03/2009

שלום,
    התקף אסתמה, במידה והוא קשה, עלול לגרום לירידה בריווי החמצן בדם ובמקרה שהוא קורה בהריון גם לגרום ירידה באספקה לעובר. לרוב בשליש האחרון שחל ההריון יש שיפור טבעי במצב האסתמה אך כל אישה אסתמטית הרה חייבת להיות בהשגחה של רופא המבין בטיפול באסתמה לאורך כל ההריון כולל שקילת הצורך בטיפול תרופתי ובתפקודי ריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף אסטמה בשבוע ה-34 להיריון

אושרת
    09/03/2009

שלום רב, ראשית תודה על התשובה. היה לי התקף אסטמה בשבוע ה-33 ובשבוע ה-34 להיריון, רציתי לדעת אם נגרם איזשהו נזק לעובר כתוצאה מכך. תודה, אושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף אסטמה בשבוע ה-34 להיריון

ד''ר שבתאי ורסנו
    11/03/2009

שלוןם,
    אין לי מושג כמה קשה היה ההתקף אך אם הוא לא הצריך פנייה דחופה לחדר מיון/אישפוז סביר בעיניי שאין נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו