מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחלת ריאותגליה24/03/2009
שלום אני בת 44 . סובלת מקשיי נשימה במאמץ. היום עשיתי אקו לב עם הממצאים הבאים: MILD TR MODERATE TO SEVERE PUL HTN ESTIMATED PUL PRESSURE 60-68 MMHG TRIVIAL MR PR GOOD GLOBAL LV SYSTOLIC FUNCTION MILD PERICARDIAL EFFUSION אני חרדה מאוד והתור לרופא מומחה לתפקודי ריאה בעוד חודש אנא עזרתכם בהבנת מלא המשמעות של הדבר. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחלת ריאות
ד''ר שבתאי ורסנו24/03/2009שלום,
יתר לחץ דם ריאתי עלול להתפתח מסיבות שונות ותמיד דורש ברור מהיר ומקיף. לא כל רופא ריאות בקי בתחום הזה שבשנים האחרונות התפתח מאד בשל מציאת תרופות העשויות להשפיע על מהלך המחלה. גם אני וגם ד"ר סטרובין שותפי לפורום עוסקים בתחום הזה וברוב המרכזים הרפואיים אחד מרופאי הריאות עוסק בתחום ספציפי זה. תפקודי ריאה שהוזמנו לך לעוד חודש הם רק בדיקה אחת מתוך מספר בדיקות שעלייך לבצע (מיפוי ריאות, לעיתים בדיקת שינה ועוד) ולכן הייתי מציע לך לנסות ולקדם את הברור דרך פנייה ישירה לרופא ריאות העוסק בתחום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת בבקשה
גליה25/03/2009בהנחה שיש סיבה ללחץ דם הריאתי והיא נמצאת ומטופלת.
האם המצב יכול להיות הפיך? או שאין דבר ומדובר במחלה קשה קבועה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליר
ד''ר שבתאי ורסנו31/03/2009הי,
מהלך המחלה והתגובה תלוי בסיבה. יש לברר את הסיבה למעלה מכל ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)