כאבים בריאה ימנית

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כאבים בריאה ימנית
    אפרת
    01/04/2009

היי,

אני בת 33 בד"כ בריאה. בשנה האחרונה אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה אחרי כאבים ותחושת נימול באזורים שונים בגוף שחלפו.

לפני כחצי שנה חליתי בדלקת ריאות עם שיעול ממושך. במהלך המחלה החלו לי כאבים חזקים באזור הצלע הימנית שעדיין לא חלפו עד היום (הם מתחזקים ונחלשים). מאז חליתי שוב בברונכיט ושוב קיבלתי טיפול אנטיביוטי.

שמתי לב שבכל החצי שנה האחרונה אני עדיין סובלת מליחה ושיעול.

בהתחלה חשבו שנשברה לי צלע/ מתחתי שריר בצלע אבל לאחרונה התחלתי לחשוש שאולי מדובר במשהו שקשור בריאה כיון שהכאב מורגש גם בנשימה עמוקה ובלחיצה על האזור.

האם ייתכן שמדובר בבעיה בריאה? איך ניתן לבדוק את הנושא?

המון תודה,

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בריאה ימנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    01/04/2009

כאב שמתגבר בנשימה עמוקה וגם בלחיצה על האיזור קשור לדופן בית החזה וקרוב לודאי אין כל קשר לריאה. כדאי לבדוק נושא זה דרך אורטופד/כירורג. לגבי שיעול ממושך יש להמשיך בבירור מקובל (בדיקת רופא המשפחה ואז בדיקות נוספות לפי שיקולו בין הבאות: בדיקת א.א.ג, צילום חזה, תפקודי ריאות, יעוץ רופא ריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו