מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת רופא שייצג אותי בועדה רפואיתס. לוי06/04/2009
שלום רב
אני חולת אסתמה ומאחר ואינני יכולה לעבוד בגלל התקפי אסתמה יומיומיים מזה מספר חודשים אני צריכה להופיע בפני ועדה רפואית של ביטוח קרן פנסיה של מקום עבודתי - לא הביטוח הלאומי- אנ י פניתי עד עכשיו ל-2 רופאים. מקובל עליי שהרופא צריך לבדוק אותי ולהחליט שהוא יתמוך בי ולהשתכנע שאינני יכולה לעבוד ע"מ לשכנע את הועדה הרפואית. הוא אמור לבוא איתי לועדה לדיון שימשך כ-20 דקות במקרה הטוב וכמובן שיש את העיון בתיק שלי לפני כן. הבעיה היא שלא מדובר בפיצויים שמהם אוכל להפריש את הגמול המגיע לרופא. מדובר שאוכל להמשיך לקבל את המשכורת המופחתת שלי שהיא מגיעה בקושי ל5000 ש"ח. אני אם חד הורית עם ילדים. ההצעה הנמוכה ביותר שקיבלתי עמדה על 5000 ש"ח + מע"מ ואף הרבה יותר. האם כל זה הגיוני? אין לי האפשרות לשלם סכום כזה גבוה. אז לא מגיעה לי הגנה? התוצאה של ועדת הערעור תהיה סופית ואם הרופא לא יצליח לשכנע ... מה יהיה? סתם זרקתי סכום עתק שאין לי?
האם ידוע לכם לאיזה מומחה למחלות ריאה אוכל לפנות ושאוכל לעמוד בדרישותיו? אני פשוט מיואשת לגמרי . המחלה מותירה אותי ללא כוחות ועכשיו אני צריכה להלחם גם בחזית הזאת. אני אודה לכל עזרה אפשרית.
בתודה מראש
סינטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בועדה רפואית
ד''ר שבתאי ורסנו07/04/2009שלום,
הכנת חות דעת משפטית דורשת זמן ולכן עולה כסף במיוחד אם את עומדת על כך שהרופא ילווה אותך לוועדה (מה שאינו מקובל).
לדעתי את יכולה להסתפק במכתב מרופא ריאות שמטפל בך במשך השנים שיבהיר את חומרת מחלתך , בצרוף כל תפקודי הריאה משך השנים, אישפוזים אם היו, טיפולים (בעקר סטרואידים סיסטמיים) ביקורי חדר מיון וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)