מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול באסטמהronen25/04/2009
אני חולה באסטמה מגיל אפס אני היום בן 31 . אני לוקח סרטייד פעם ביום ויש לי מספר שאלות
1. יש לי הרושם שמאז שאני נוטל את התרופה אני יותר תלוי בה מאשר בעבר כלומר יותר התקפים אם אני לא משתמש מאשר לפני השימוש בתרופה שהייתי סובל רק בעונות מעבר . האם זה הגיוני ?
2. יש לי חבר שהלך לטיפול הומופטי והשתחרר מהמחלה אתם ממליצים ?
3. האם זה בסדר לקחת סרטייד כל יום ללא הפסקה או שמומלץ להחליף או להפסיק עם התרופה ?
תודה מראש על התייחסותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין26/04/2009סרטייד הינו משאף משולב מכיל סטרואיד נשאף ומרחיב סימפונות ארוך טווח, הוא אחד התרופות לאסתמה הניתן כטיפול קבוע. לא ידוע על "תלות" מהתרופה, סיבת התקפים חוזרים בזמן הפסקת הטיפול היא בגלל העדר הגנה תרופתית ולא בגלל שתרופות מגבירות חומרת האסתמה. לא מומלץ להפסיק טיפול או לשנות אותו בלי התיעצות עם רופא המטפל.
לגבי טיפולים אחרים (כולל הומאופטיה): חומר מדעי אינו מספק בנוגע ליעילות טיפול לחולי אסתמה אך דבר אינו שולל יעילות טיפולים במקרה פרטני. נכון לממצאים במדע היום : אין המלצה להשתמש בטיפולים האלה. לגבי מקרה שלך ניתן להתיעץ באתר של טיפולים לא קונבנציונאליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)